2777
2789

سلام من پسرم یه سال از شما کوچیک تره رشته اش تجربیه میخواد تغییر رشته بده به نظرتون میتونه توی انسانی دوام بیاره؟ درسای انسانی خیلی سخت نیست؟ درمورد بازار کارش اطلاعی دارید ؟ بین فنی هم شک داره 

درس عربی و جغرافیاش خیلی خوبه ولی متاسفانه از دینی خوشش نمیاد

پدر و مادر ناخواسته فرزند خویش را شبیه خود میکنند و نام تربیت را بر آن میگذارند!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من پسرم یه سال از شما کوچیک تره رشته اش تجربیه میخواد تغییر رشته بده به نظرتون میتونه توی انسان ...

درود وقت شما بخیر 

اگه کسی تو رشته تجربی باشه بیاد کنکور انسانیو بده بخاطر ریاضی و اینجور درسا میتونه رتبه خوبی بیاره خیلیا اینکارو میکنن و اینکه بیشتر از همه ببینید استعدادش به کدوم سمتی هستش اما انسانی من به قصد فرهنگیان میخونم رشته های زیر شاخه نظری توی گوگل میاره دقیق . درساش زیاد سخت نیست اما خوندنی هست اکثرن محاسبه کردن نیست درکل رشته متوسطیه نه سخت و نه اسون. 

درود وقت شما بخیر  اگه کسی تو رشته تجربی باشه بیاد کنکور انسانیو بده بخاطر ریاضی و اینجور درسا ...

آخه اصلا به تجربی علاقه نداره که تا کنکور صبر کنه به نظرم تغییر بده بیاد انسانی بهتره 

بازم ممنونم

فقط شما میدونی که از طریق دیپلم فنی میشه کنکور نظری داد؟

پدر و مادر ناخواسته فرزند خویش را شبیه خود میکنند و نام تربیت را بر آن میگذارند!
آخه اصلا به تجربی علاقه نداره که تا کنکور صبر کنه به نظرم تغییر بده بیاد انسانی بهتره  بازم مم ...

فکر نکنم نه نمیشه ولی انسانی رشته خوبیه اگه درس خون هم نیست اذیت نمیشه فقط کافیه پاس بشه. 

فکر نکنم نه نمیشه ولی انسانی رشته خوبیه اگه درس خون هم نیست اذیت نمیشه فقط کافیه پاس بشه. 

شنیده بودم اگه بره مدرسه بزرگسالان دیپلم اون رشته رو بگیره میتونه کنکورش رو بده

آره انسانی شاید براش آسونتر باشه ولی حیف ۱۰ درصد تاثیر معدل رو از دست میده

شنیده بودم اگه بره مدرسه بزرگسالان دیپلم اون رشته رو بگیره میتونه کنکورش رو بده آره انسانی شاید برا ...

بزرگسالان نفرستید بفرستید انسانی اگه درس هم نخونه مشکل نمیخوره اونقدر فقط در حد قبولی بخونه 

بزرگسالان نفرستید بفرستید انسانی اگه درس هم نخونه مشکل نمیخوره اونقدر فقط در حد قبولی بخونه 

نه منظورم این بود که اگه خواست بره فنی  بعدش بره بزرگسالان دوتا دیپلم بگیره اینجوری خیالشم راحت تره

از مکانش استرس میگیرم و بیشتر روی میز خودم میتونم تمرکز بگیرم. 

واسه افزایش تمرکز تو خونه میتونین به مدت 5 دقیقه حدود دو یا سه خط از یه متنی رو بدون گذاشتن نقطه بنویسید تمرکزتون میره بالا و بدون توجه به صداهای اطرافتون میتونین درس بخونین

البته علاوه بر این تذکر هم بدین که مثلا صدای تلویزیون از حدی بالاتر نره 

سلام من پسرم یه سال از شما کوچیک تره رشته اش تجربیه میخواد تغییر رشته بده به نظرتون میتونه توی انسان ...

من داداشم انسانی داره میخونه اگه علاقه داشته باشه هیچ سختی نداره اما اگه علاقه نداشته باشه براش خیلی سخته هضم درسا ممکنه یکم براش مشکل شه

من داداشم انسانی داره میخونه اگه علاقه داشته باشه هیچ سختی نداره اما اگه علاقه نداشته باشه براش خیلی ...

من معذرت میخوام اینو میگم ولی فکر کنم شما میدونی دیگه بچه های الان چطورین.. پسر من کلا از دین بیزاره و دین گریز هستش منم نمیخوام واقعا چیزی بهش تحمیل کنم تا یکم بزرگ بشه خودش متوجه بشه، تو رشته انسانی هم فکر کنم درس دینی و اصولش خیلی مهم هست درسته؟از این جهت خیلی میترسم ولی چیزی نمیگم بهش

من معذرت میخوام اینو میگم ولی فکر کنم شما میدونی دیگه بچه های الان چطورین.. پسر من کلا از دین بیزاره ...

بله درسته.. یکی از مهمترین درس ها که داخل کشور ما خیلی اهمیت داره درس دینیه و صد درصد باید برای انسانی مسائل دینی و این هارو هم بدونه..

من خودم ریاضی و فیزیک میخونم اگه به این رشته علاقه داشته باشه بیشتر مسائل ریاضی و اینا هستش باز هم خودتون صلاح میدونید.