2777
2789
۳۴ سالگی خیلی سن زیباییه پر انرژی پر تمرکز با اراده ای  نترس برو جلو من و شوهرم تازه از ۳۴ و ...

خودتم میگی شما و شوهرتون. 

شما دو نفره به هم انرژی دادید انگیزه داشتید خیالتون راحت بوده ازدواج کردین.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خودتم میگی شما و شوهرتون.  شما دو نفره به هم انرژی دادید انگیزه داشتید خیالتون راحت بوده ازدوا ...

نه باور کن انگیزه نبود 

از بدبختی بود از طعنه اطراف خسته بودیم خودمون هم باهم چالش زیاد داشتیم

هر کس این تحرکشو از منبعی میگیره 

دوستان من شوهر داستند اما خونه نشین شدن و درجا زدند 

فقط خدا باید شانس بده که من نداشتم. خدایا نجاتم بده

همش بستگی به طرز دید و روحیه خودت داره ... واسه خیلیا سن یک عدده ، طرف با 40 سال سن حاضره همه چی رو ...

عدد نیست متاسفانه هنه فیزیولوزیکی بدن تغییر میکنه هم تو همه چیز شرط سنه 

کاش عدد بود فقط

عدد نیست متاسفانه هنه فیزیولوزیکی بدن تغییر میکنه هم تو همه چیز شرط سنه  کاش عدد بود فقط

به هرحال تنها نیستی و خیلی ها تازه از 40 سالگی با مهاجرتشون معنی زندگی رو فهمیدن ، سعی کن هدفی غیر از ازدواج داشته باشی ، برو درس بخون مهاجرت کن یا مهارتی یادبگیر ، هدف داشته باشی و سزگرم ی کار باشی دیگه همچین فکرای بیخودی نمیکنی

۳۴ سالگی خیلی سن زیباییه پر انرژی پر تمرکز با اراده ای  نترس برو جلو من و شوهرم تازه از ۳۴ و ...

چقدر کامنت قشنگی نوشتی ۳۴ خیلی سن زیباییه 

منم ۳۴ ام حالم بشدت بده و ناامیدم دنیا تو چشام تیره و تاره

چقدر کامنت قشنگی نوشتی ۳۴ خیلی سن زیباییه  منم ۳۴ ام حالم بشدت بده و ناامیدم دنیا تو چشام تیره ...

جدا ناراحت نباش 

من ۴۰ سالمه

الان کسی به سن شما می بینم. میگم خوشبحالشون چه سن خوبی دارند چقدر فرصت دارند

شما میتونید تا ۴۰ سال یه فرد موفق بشید

فقط خدا باید شانس بده که من نداشتم. خدایا نجاتم بده

جدا ناراحت نباش  من ۴۰ سالمه الان کسی به سن شما می بینم. میگم خوشبحالشون چه سن خوبی دارند چقد ...

واقعا؟؟ چه حرفات قشنگه. چشم حتما دعام کن آخه شرایطم دست خودم نیست یجورایی