خودتم میگی شما و شوهرتون. شما دو نفره به هم انرژی دادید انگیزه داشتید خیالتون راحت بوده ازدوا ...
نه باور کن انگیزه نبود
از بدبختی بود از طعنه اطراف خسته بودیم خودمون هم باهم چالش زیاد داشتیم
هر کس این تحرکشو از منبعی میگیره
دوستان من شوهر داستند اما خونه نشین شدن و درجا زدند
یاهویامن لاهو الاهو✨🌸🍃سرکوه بلند فریاد کردم،علی شیرخدا را یادکردم،علی شیرخدا_یاشاه مردان،دل ناشاد مارا شادگردان.علی شیرخدا دردم دواکن.مناجات مرا پیش خداکن.قرآن همه اش یک یاعلی است.🪴إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ🙏🏻✅امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر کسی دو تا کلمه بگه . السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته ، 20 حج تو نامه عملش نوشته میشه.🍃🌸 چندساله منتظرم منتظر آمدن یه کوچولوی سالم و صالح که دل من و همسرم شاد بشه🥲 برای حاجتم یک صلوات می فرستید؟ ❤😍 اگر محبت کردیو و فرستادید خبرم کنید که منم ۳ تا براتون صلوات بفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🪴🪴یاضامن آهو یا امام رضا ع عاشقتم❤❤❤
عدد نیست متاسفانه هنه فیزیولوزیکی بدن تغییر میکنه هم تو همه چیز شرط سنه کاش عدد بود فقط
به هرحال تنها نیستی و خیلی ها تازه از 40 سالگی با مهاجرتشون معنی زندگی رو فهمیدن ، سعی کن هدفی غیر از ازدواج داشته باشی ، برو درس بخون مهاجرت کن یا مهارتی یادبگیر ، هدف داشته باشی و سزگرم ی کار باشی دیگه همچین فکرای بیخودی نمیکنی
چقدر کامنت قشنگی نوشتی ۳۴ خیلی سن زیباییه منم ۳۴ ام حالم بشدت بده و ناامیدم دنیا تو چشام تیره ...
جدا ناراحت نباش
من ۴۰ سالمه
الان کسی به سن شما می بینم. میگم خوشبحالشون چه سن خوبی دارند چقدر فرصت دارند
شما میتونید تا ۴۰ سال یه فرد موفق بشید
یاهویامن لاهو الاهو✨🌸🍃سرکوه بلند فریاد کردم،علی شیرخدا را یادکردم،علی شیرخدا_یاشاه مردان،دل ناشاد مارا شادگردان.علی شیرخدا دردم دواکن.مناجات مرا پیش خداکن.قرآن همه اش یک یاعلی است.🪴إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ🙏🏻✅امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر کسی دو تا کلمه بگه . السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته ، 20 حج تو نامه عملش نوشته میشه.🍃🌸 چندساله منتظرم منتظر آمدن یه کوچولوی سالم و صالح که دل من و همسرم شاد بشه🥲 برای حاجتم یک صلوات می فرستید؟ ❤😍 اگر محبت کردیو و فرستادید خبرم کنید که منم ۳ تا براتون صلوات بفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🪴🪴یاضامن آهو یا امام رضا ع عاشقتم❤❤❤