2777
2789

چیزی ک من میدونم آدما اساسا کمال طلبن،به عمر کم قانع نیستن،دم مردن تازه میفهمی چ اشتباهی کردی ولی مگه میشه برگشت؟وا حسرتا به کارهایی که نکردم،به رویاهایی که نرسیدم و خانواده ای که چقدر از خودکشی من شوکه میشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی ک من میدونم آدما اساسا کمال طلبن،به عمر کم قانع نیستن،دم مردن تازه میفهمی چ اشتباهی کردی ولی مگ ...

الان من یه چیزایی میدونم میترسم شما تحت تاثیر قرار بگیرین و ناامید بشین اما خب هر کسی یه عقیده ای داره

الان من یه چیزایی میدونم میترسم شما تحت تاثیر قرار بگیرین و ناامید بشین اما خب هر کسی یه عقیده ای دا ...

چی میدونی عزیزم بگو ماهم روشن بشیم

نه آدمی نیستم که تحت تاثیر قرار بگیرم خیالت راحت

جونمو دوس دارم🤭😅

چی میدونی عزیزم بگو ماهم روشن بشیم نه آدمی نیستم که تحت تاثیر قرار بگیرم خیالت راحت جونمو دوس دارم ...

😁 باشه عزیزم مثلا میگم اخه شمای که شوکه میشن چرا تا وقتی زنده ایم قدر ما رو نمیدونن یه عشق کوفتی چیه نداریم

😁 باشه عزیزم مثلا میگم اخه شمای که شوکه میشن چرا تا وقتی زنده ایم قدر ما رو نمیدونن یه عشق کوفتی چی ...

قدر ما رو نمیدونن،خودت قدر خودتو بدون برای خودت ارزش قائل شو که وجودت برای خودت مهم باشه چرا دنبال تأیید بقیه هستی،حالت باید با خودت خوب باشه

در مورد عشق هم اینو بگم که هرکس یه سرنوشتی داره دیگه کجا باشه کی باشه خدا میدونه صبوری باید کنی.یکی تو پونزده سالگی در خونشو میزنه یکی تو سی و پنج سالگی

اواگل جان من همیشه بادیدن اسم کاربریتون حس خوب میگیرم عنوان تاپیک ودیدم یه لحظه قلبم رفت واردتاپیک شدم ایموجی خنده روکه دیدم گفتم خداروشکر

ان شالله همیشه سلامت باشید

باشه ممنون

این باشه ای که گفتی از صدتا فحش بدتر بودا😅🤣😜

نه ولی جدی میگم بعضی وقتا آدم ناامید میشه منم مث شما،ولی سعی نکن منفی فکر کنی،اینجوری روز به روز افسرده تر میشی.