2777
2789
عنوان

بخاطر بابام بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 55 پست

به ۱۱۵ زنگ بزن اورژانس اونا بهتر کمک میکنن اگه نیاز باشه امبولانس میفرستن

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

امروز کلا نخوابیده

نه امشب هرجور هست بیدار نگهش دارین خدایی نکرده خون جمع میشه خفه میشن

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
نه امشب هرجور هست بیدار نگهش دارین خدایی نکرده خون جمع میشه خفه میشن

وای

درخواست ندید،لایک نکنید،اگ مخالف بودید ریپ نزنید،ممنون،برای آرامش و بخشیدن خودم دعام کنید؛دارم آدم میشم:)
عزیزم🥲 قند نداره یا خونش رقیق نیست؟

نه نداره چرا خونش رقیق هست اما اسپرین و.. نخورده

درخواست ندید،لایک نکنید،اگ مخالف بودید ریپ نزنید،ممنون،برای آرامش و بخشیدن خودم دعام کنید؛دارم آدم میشم:)

نمیدونم درسته یا نه. ولی ما هر وقت دندون میکشیم چای جوشیده بایه ذره نمک قاطی میکنیم وقتی خنک شد می‌ذاریم پاش  یه چند باری تا خوب بشه 

حالا شما تحقیق کن که ضرر نداشته باشه بعد امتحان کن

🌹🌹🌹🌹اللهم عجل لولیک فرج 🌹🌹🌹                        🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

مگه گاز رو تا یک ساعت باند رو محکمنذاشته رو دندونش ؟

چرا اما از بعد اون تا الان همش خونریزی داره

وای

اره ابجی حواست باشه بهش نمیخام بترسونمت ولی خطرناکه براهمین میگن شب نباید دندون کشید کاش فردا میرفت میکشید

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
نمیدونم درسته یا نه. ولی ما هر وقت دندون میکشیم چای جوشیده بایه ذره نمک قاطی میکنیم وقتی خنک شد می‌ذ ...

چندبار گذاشتیم عزیزدلم هیچ فرقی نکرد

اره ابجی حواست باشه بهش نمیخام بترسونمت ولی خطرناکه براهمین میگن شب نباید دندون کشید کاش فردا میرفت ...

عزیزدلم ساعت ۷ صبح کشیده تا الان خونریزی داره الان چرتش برده ب مامانم گفتم بره بیدارش کنه