2777
عنوان

لطفا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 61 پست
گلم جز ۳۰رومن میخونم به کسی دیگه نده

فدات خواهری😘

انشاالله هرچی از خدا وند میخواهی به این شب عزیز بهت بده

۱۰۰ صلوات و آیت الکرسی برات می‌خونم 🌹

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فدات خواهری😘 انشاالله هرچی از خدا وند میخواهی به این شب عزیز بهت بده ۱۰۰ صلوات و آیت الکرسی برات ...

فدایی داری☺️.انشالله خداحاجت جفتمون بده.ازامام جوادبخواه حاجتم ازخدابرام بخواد وعشقم باهام آشتی کنه.💔💔💔💔نمی‌دونم چرادعای خودم نمیگیره.توبرام دعاکن

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

فدایی داری☺️.انشالله خداحاجت جفتمون بده.ازامام جوادبخواه حاجتم ازخدابرام بخواد وعشقم باهام آشتی کنه. ...

چشم 

انشاالله مشکلاتت حل میشه🥲

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

@درمسیرخدا    

سلام گلم، چه جزهایی باقی مونده، لیست کردین؟ 

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
@عشقم_اقام    

عزیزم جز ۲۹ هم با من

انشالله فردا میخونم برات 

حاجت روا باشی عزیزم 💚منم دعا کن انشالله بچه هامو صحیح و سالم بغل بگیرم 

💚فقط حیدر امیرالمومنین(ع)است💚تابوده علی(ع)بوده وتا هست علی(ع)هست💚بر دشمنانت لعنت یا علی(ع)💚تا عمر دارم مدیون آقا ابالفضلم(ع)

عزیزم جز ۲۹ هم با من انشالله فردا میخونم برات  حاجت روا باشی عزیزم 💚منم دعا کن انشالله بچه ه ...

سلام قشنگم فدات شم ممنونم ازت 

انشاالله بچه هاتو بسلامتی به دنیا میاری ❤😘🌹 هرچی از خدا میخواهی بهت بده🤲

سلام گلم، چه جزهایی باقی مونده، لیست کردین؟ 

سلام عزیزم،  فقط جز های ۱ ، ۲  ۳، ۴، ۵، ۶، ۷، ۸، ۲۹، ۳۰  خوانده شدن 

سلام قشنگم فدات شم ممنونم ازت  انشاالله بچه هاتو بسلامتی به دنیا میاری ❤😘🌹 هرچی از خدا میخوا ...

ممنون از دعای قشنگت عزیزم انشالله🤲

💚فقط حیدر امیرالمومنین(ع)است💚تابوده علی(ع)بوده وتا هست علی(ع)هست💚بر دشمنانت لعنت یا علی(ع)💚تا عمر دارم مدیون آقا ابالفضلم(ع)

سلام گلم، جزء 28 سهم من🌱

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
سلام گلم، جزء 28 سهم من🌱

سلام عزیزم ممنونم ازتون 😘

الهی عاقبت بخیر بشی  انشاالله 

@عشقشکلات    

سلام گلم خوبی؟الان جز۳۰تموم کردم گفتم بهت خبربدم .

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

سلام گلم خوبی؟الان جز۳۰تموم کردم گفتم بهت خبربدم .

سلام فدات 

ممنونم ازت 😘💋

سلام فدات  ممنونم ازت 😘💋

عزیزی خواهش میکنم.تموم نکردی ختم رو؟