2777
2789
اره خدایی  اره حاجی خیلی خنده دار بود  ول بعضی جاهاش ن دل ادم کباب میشد ول فصل 2 هم دار ...

وینچنزو؟فصل دو داره؟

دختره اونقدرام بد نبود قیافش

날 이  해할 수 없다 고판단 하 지 마;!
میگم این پسره ک تو سریال ونچیزو بود ک مالک همون کارخونه دارو بود ی فیلم جدید بازی کرده بود جدیدن .. ...

اوک تکیون اسمشه خیلیییییی کراشممم روووششش از قبل وینچنزو هم وینچنزو(سوک جونگ کی)رو میشناختم هم تکیون خیلی خوبنن

فیلم جدید؟اسمش تپش قلبه؟

날 이  해할 수 없다 고판단 하 지 마;!

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

وای اره عاشق فیسشم کراشهههههههههههههههههه خیلی اره همون دیدیدش؟

ارههه خیلییی

اره دیدم قشنگ بود خنده دارم بود من ک خوشم اومد خون اشام بودنم بش میاد لعنتی😔😂

날 이  해할 수 없다 고판단 하 지 마;!
خود پسره معروفه یکی دیگ هم چهرشو زیاد دیدم من اسماشونو بلد نیستم  فقط اسم عشقم جی چانگ ووک

اووووو جی چانگ ووککککک خیلی خوبع

اوکی مرسی ک گفتی پس میبینمش💛✨

날 이  해할 수 없다 고판단 하 지 마;!
عاشقانه مثل ملکه اشک  عاشق جنایی ام چینی ...خبرچین محله چینی هارو دیدی؟

ملکه اشک رو ندیدم 

ولی فیلم عاشقانه اول معروف تریناش مثل زیبای حقیقی خنده دار و قشنگ بود گابلین هم بشدت گونگ یو و لی دونگ ووک سم بودن از خنده مردممم و عاشقانه 

دروغگوی دوست داشتنی من خیلی باحاله اونم ببین و خواستگارس تجاری رو تنها بیین البته بقیه عاشقانه ها رو هم تنها ببیناا ایننن خیلیی خنده دار و باحاله عاشقانس حالا اینارو ببین باز بهت میگم😂😂

جنایی منم دوس دارم بشدتت رای اعدام رو دیدی؟اگه ندیدی برو ببینن خیلیییییی خوبه خیلیی

فوق العادسسس

نه ندیدم ولی رفیقم میگف باحاله

날 이  해할 수 없다 고판단 하 지 마;!