2777
2789
چندبار، تکراری براش استخاره گرفتی واسه همین سردرگم شدی.. 

یبار زنگ زدم به دفتر مراجع برام استخاره گرفتن ولی فقط گفتن خوبه ،چیزای دیگه نگفتن آخه همیشه از یه نفر میخام برام استخاره بگیره وقتی میگه خوبه چنتا تفسیر دیگه هم داره که مثلا تو این راه این سختی ها و بدی ها هم داره ،الان نمی‌خوام به اون طرف برا این موضوعم بگم 

بیارم خودم از تو اینستا یه مدل استخاره بود با قرآن خودم گرفتم 

واقعا موندم چیکار کنم ،کاش خدا چیزی ک انقد سردرگممون می‌کنه سر راهمون نزاره چن ماهه فقط عذاب کشیدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یبار زنگ زدم به دفتر مراجع برام استخاره گرفتن ولی فقط گفتن خوبه ،چیزای دیگه نگفتن آخه همیشه از یه نف ...

برای یک موضوع، فقط یک بار میشه استخاره گرفت

استخاره های بعدی، باطل به حساب میاد و نباید عمل کرد

به همون استخاره اول عمل کن،، تفسیرش روبیخیال شو.. 

( استخاره اولت هم  وقتی گرفته بودی که با کار‌شناس واقعی مشورت نکرده  بودی، به هرحال استخاره اولت هم بیمورد گرفتی، لزومی نداره حتما بر طبقش عمل کنی) 

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
به جای بحث و جدل که باعث خجالت زدگی ت شده، بهتره تا مدتی صبر کنی.. با توکل به خدا، دیر میشه، اما خوو ...

سلام لطفا میشه برا خواهرم ک زندگیش رو هواس ف. ال بگیری بفهمیم چی میشه میخاد طلاق بگیره

به جای بحث و جدل که باعث خجالت زدگی ت شده، بهتره تا مدتی صبر کنی.. با توکل به خدا، دیر میشه، اما خوو ...

میشه برا خاهرم استخاره بگیرید؟ زندگیش داره میپاشه به نظرت طلاق میگیره یا برمیگرده؟ 

میشه برا خاهرم استخاره بگیرید؟ زندگیش داره میپاشه به نظرت طلاق میگیره یا برمیگرده؟

هر دوتاش بده،، باید تحملش رو ببره بالا، طلاق سبب حسرتش نسبت به زندگی بقیه میشه،، ادامه همین زندگی  هم باعث میشه مدام اطرافیانش رو سرزنش بکنه که چرا طلاقش رو نگرفتن.. 

خییلییی زودرنج هست، با اینکه خودش سبب مشکلات خودش شده ولی مدام بقیه رو مقصر میدونه

سلام عزیزم میشه برام فا. ل بگیری باردارم یا نه؟

اینها رو باید با سونو و آزمایش تشخیص داد نه با فال.. 

محض اطلاع، این مورد واست نمیمونه ولی مورد بعدی سالم دنیا میاد(فال هست، خیلی جدی نگیر) 

اینها رو باید با سونو و آزمایش تشخیص داد نه با فال.. محض اطلاع، این مورد واست نمیمونه ولی مورد بعدی ...

سلام گلم خوبی اونبار برام فا. ل گرفتی گفتی باردار میشی وبرات نمیمونه ودقیقا باردار شدم وسقط شد الان میشه دوباره برام فا. ل بگیری کی باردار میشم ممنون میشم