2777
2789
عنوان

بیخوابیییی

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 21 پست

عزیزم شما مشکل بیخووابیت حل شد؟ 

خدااااااایا شکرت به خاطر معجزه ات ..بعد از 3تا سقط خودت حافظ معجزت باش..خداااااااا تورو قسمت میدم به دل شکسته زینب امید هیچ بنده ای رو نا امید نکن..هیچ مادری و با طعم تلخ سقط امتحان نکن..
عزیزم شما مشکل بیخووابیت حل شد؟

سلام عزیزم ... شما اوکی شدی ؟😭😭😭میشه لطفا اگه خوب شدی بگی چه جوری ؟ دیگه دارم دچار فروپاشی روانی حاد میشم😢

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم ... شما اوکی شدی ؟😭😭😭میشه لطفا اگه خوب شدی بگی چه جوری ؟ دیگه دارم دچار فروپاشی روانی ...

نه متاسفانه تهران هم رفتم دکتر فایده نداشت حتی طب سنتی هم رفتم.. شبا تا صبح بیدارم منم دارم دیوونه میشم گاهی به سرم میزنه خودمو راحت کنم خیلی خسته ام

خدااااااایا شکرت به خاطر معجزه ات ..بعد از 3تا سقط خودت حافظ معجزت باش..خداااااااا تورو قسمت میدم به دل شکسته زینب امید هیچ بنده ای رو نا امید نکن..هیچ مادری و با طعم تلخ سقط امتحان نکن..
نه متاسفانه تهران هم رفتم دکتر فایده نداشت حتی طب سنتی هم رفتم.. شبا تا صبح بیدارم منم دارم دیوونه م ...

درخواستمو قبول کن😔

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

درخواستمو قبول کن😔

اگه بدونی چه حالیم.. خیلی درمونده شدم زندگیم جهنم شده 

سلام عزیزم ... شما اوکی شدی ؟😭😭😭میشه لطفا اگه خوب شدی بگی چه جوری ؟ دیگه دارم دچار فروپاشی روانی ...

سلام عزیزم من با ترازودون ۵۰ و نصف کلونوزپام اوکی شدم شما چه دارویی میخوری؟؟؟

خدایا شکرت🥰پسر کوچولومو سالم بهم بخشیدی شکرت شکرت