2777
2789
یه جا خوندم نوشته بود واسه تبلیغ انتخابات میخوان مردمو بکشونن تلگرام که این بازی داره این کار و انجا ...

جهانیه ها. فقط ایران نیس

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها من با اکانت دیگه دوباره خودمو دعوت کردم. دوستم گفت تقلبه بعدا حذف میشه. شما میدونین تقلبه یا نه؟خوب اخه شماره فرق داره خوب

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بچه ها من با اکانت دیگه دوباره خودمو دعوت کردم. دوستم گفت تقلبه بعدا حذف میشه. شما میدونین تقلبه یا ...

نه منم همینکارو کردم😂😐

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

چقدر دلت سیاهه

😂😂😂ن سیاه نیست ولی این چ بازیی بود همسبتر همبستر 

روری صدتا ب تلگرام میپیوندن 🤣🤣

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

برامنم باز نمیشه فک می کنم دلیلش اینه با سیم دیگه خودمو دعوت کردم 

میگن بعدا حذف میکنن. منم انجام دادم

😂😂😂ن سیاه نیست ولی این چ بازیی بود همسبتر همبستر  روری صدتا ب تلگرام میپیوندن 🤣🤣

چرا میگی دلت خنک شد پس

یه جوک بود میگفت تو دیگه ادا پولدارا رو در نیار پیام پیوستن به تلگرامت اومد برامون😂😂😂

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

چرا میگی دلت خنک شد پس یه جوک بود میگفت تو دیگه ادا پولدارا رو در نیار پیام پیوستن به تلگرامت او ...

وای آبرو برامون نموند😅

چرا میگی دلت خنک شد پس یه جوک بود میگفت تو دیگه ادا پولدارا رو در نیار پیام پیوستن به تلگرامت او ...

چون بازیه الکیه 😂 از اولشم میدونستم میگفتمم

شوخی گفتم پیوندن 

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

۱۱تیر لیست میشه ؟ الان وقت ندارم تیر بازی کنم ؟ 

هر روز زود تر شروع کنی کم کم ۶ میلیون جلو میافتی

https://t.me/Hamster_kombat_bot/start?startapp=kentId142508533 

این لینک کپی کن مال ایران نیست المانه سر مجموعش دیگه بن ام نمیشه