2777
2789
عنوان

دندون عقل

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 18 پست
یا ابولفظل     مال من اذیتم نمیکنها. ب نظرتون لازمه برم جراحی؟ مال شما درد داشت؟

راسیتش من هم سمت راسم درد داشت تحمل کردم نرفتم ولی دردش دیگه خستم کرد پنج ماه پیش رفتم جراحی کردم و کشیدم.سمت راستم جمعه دندون درد شدم شنبه رفتم جراحی و عکس انداخت کشید دکتر.بگم که یه سال پیش دکتر رفته بوده بودم بهم گفته بود بالاخره یه روزی باید جراحی کنی و بکشی.تا اینکه امسال دردش اومد سراغم.در مورد دردم که وقتی میخوان جراحی کنن و بکشن بی حسی میزنن نمیفهمی بخیه هم میزنن.ولی بعد یه ساعت دردش میاد باید مرتب مرتب مسکن بخوری.چیزای نرم بخوری.تا چند روز درد داره که مسکن علاجشه فقط.در ضمن دکتر خوبم برید حتما.بعد یه هفتم بخیه میکشن.

مادر نداری از همه دنیا بی کس تری.فقط اونایی ندارن میفهمن بقیه در این مورد نفهمن بلا نسبت شما

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من یکم از نوک یکی از دندون عقلام زده بیرون ولی کامل در نیومده. اذیتم نمیکنه دردم نداره. برم دکتر؟

مال منم یکیش در حد نوک بود نرفتم هنوز بعد از 3 سال در حده همون نوکه مشکلیم ندارم

دختر باس حجب و حیا داشته باشه وگرنه پرده که پنجره اتاق منم داره