2777
2789
عنوان

فاز اکسم چیه که اینکارو میکنه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 34 پست
شاید خواسته شاخ و بی تفاوت بنظر بیاد ولی کنجکاویش اجازه نمیده واتساپو چک نکنه.

شایدم خواسته با آنفالو کردنم قطع امید کنم ازش،تا مطمعن شم نمیخوادم و قیدشو بزنم.

ولی ربطی نداره لیست چت تو دایرکت هست که متوجه بشه من استوری گذاشتم.

حتی وقتی استوریشو سین میکنم دایره دور اسمم نارنجی میشه که وقتی لیست کسایی که سین کردنو ببینه بزنه رو اسمم استوریم براش باز شه ولی اینکارو نمیکنه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست دخترجدیدش رو اکانت اینستاشه

پس اون همه دختری که هنوز فالو داره چی؟!

چطو دوس دخترش به اونا گیر نداده!

انفالو هم کرده باشه 

لیست چت تو دایرکت هست که متوجه بشه من استوری گذاشتم.

حتی وقتی استوریشو سین میکنم دایره دور اسمم نارنجی میشه که وقتی لیست کسایی که سین کردنو ببینه بزنه رو اسمم استوریم براش باز شه ولی اینکارو نمیکنه.

فقط از واتساپ سین میکنه.

پس اون همه دختری که هنوز فالو داره چی؟! چطو دوس دخترش به اونا گیر نداده! انفالو هم کرده باشه  ...

چون اونارو نمیشناسه فقط فالوشون کرده مطمئن باش کسی رو اکانتشه ک میترسه 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
چون اونارو نمیشناسه فقط فالوشون کرده مطمئن باش کسی رو اکانتشه ک میترسه 

کسی رو اکانتشه؟

ینی پسوورد اکانتشو داره؟

وگرنه که دوس دختر جدیدش از کجا میخواد بفهمه من اکسش بودم اگه خودش چیزی نگفته باشه که فکر میکنه منم یکی از همون دخترایی ام که نمیشناسه و فالو داره!

پس اون همه دختری که هنوز فالو داره چی؟! چطو دوس دخترش به اونا گیر نداده! انفالو هم کرده باشه  ...

ولش کن. اگه دوستت داشت که نمیرفت یا برمیگرده خیر سرش. وگرنه محض کنجکاوی چک میکنه بلاکش کن حالش جا بیاد

کسی رو اکانتشه؟ ینی پسوورد اکانتشو داره؟ وگرنه که دوس دختر جدیدش از کجا میخواد بفهمه من اکسش ...

لابد  از زبونش دررفته گفته اون دخترم  حساس شده ازش میترسه وحوصله غراشو نداره عین دوست پسر الان من که درمورد قبلیه بهش گفتم حالا ول کن من نيست 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
ولش کن. اگه دوستت داشت که نمیرفت یا برمیگرده خیر سرش. وگرنه محض کنجکاوی چک میکنه بلاکش کن حالش جا بی ...

بلاکشم کنم فرقی به حالش نداره وگرنه من اون همه زجه زدم نسبت به تقلاهام بی تفاوت بود این ینی براش مهم نیستم.

لابد  از زبونش دررفته گفته اون دخترم  حساس شده ازش میترسه وحوصله غراشو نداره عین دوست پسر ...

اصلا قبول.

ولی استوریمو از اینستا بخواد سین کنه اون دوس دختر الاغش از کجا میخواد بفهمه

لابد  از زبونش دررفته گفته اون دخترم  حساس شده ازش میترسه وحوصله غراشو نداره عین دوست پسر ...

شما چرا کات کردین

چرا ته همه رابطه ها کاته!!!

به جایی نمیرسه!

شما چرا کات کردین چرا ته همه رابطه ها کاته!!! به جایی نمیرسه!

والا خودش روانی وموجی بود بعد دوسال موس موس کردن همینکه فهمید دلم پیشش گیره به یه بهونه الکی کات کرد ورفت

دوس دخترش اگه حساس بود میگفت بزن کلا شمارشم حذف کن که از اینستا استوریمو نبینه!

چی بگم شایدم اسممو چیز دیگه سیو کرده که دوس دخترش نفهمه گیر نده

دوس دخترش اگه حساس بود میگفت بزن کلا شمارشم حذف کن که از اینستا استوریمو نبینه! چی بگم شایدم اسممو ...

انقدر این‌پسرا موذی وبدذاتن خیلی هنوز هیچکی نتونسته اینارو بشناسه 

والا خودش روانی وموجی بود بعد دوسال موس موس کردن همینکه فهمید دلم پیشش گیره به یه بهونه الکی کات کرد ...

وای امان از اینکه بفهمن دلت پیششون گیره و مطمئن شن.‌‌.کلا دختری که عاشقشون باشه و بخوادشونو ول میکنن میرن...چند وقت کات کردین؟

چطور دلشون میاد دوسال خاطره رو ول کنن برن چه موجودات بی احساسی ان

بلاکشم کنم فرقی به حالش نداره وگرنه من اون همه زجه زدم نسبت به تقلاهام بی تفاوت بود این ینی براش مهم ...

خب ولش کن دیگه.. استوریشو هم سین نکن. از حال خوبت استوری بذار فقط. 

کلا این اباشر تا بفهمن وابسته شدی انگار به هدفشون رسیدن و دیگه کاری ندارن سرد میشن

2790
2778
2791
2779
2792