2821
2789
عنوان

درد قلب

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 58 پست
۱۹

از استرسم هست

➖⃟💋•• 𝑆𝒉𝐸'𝑆 𝑁𝑜𝑇 𝑎 𝑆𝐼𝑛𝐺𝑒𝑅, 𝐵𝑢𝑇 𝑖 𝐿𝑜𝑣𝑒 𝒉𝑒𝑅 𝑉𝑂𝐼𝐶𝑒، خدایا پشتم همیشه به خودت گرمه♥حسبی الله♥😍مادرم تاجـ👑ـسرم😍 ❌🇮🇷وطنم پاره تنم🇮🇷❌

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از استرسم هست

اره خب

گاهیم نیس ولی

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،پس نزن که به خودی نخوری

ممنون ازهمگی

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،پس نزن که به خودی نخوری

به هیچ وجه بیماری هارو پشت و گوش نندارید 

پدرم اینجور بود از قبلش هی بیتاب بود تو خواب انگار کف پاش مثلا عرق کنه انگار اعصابش ضعیف بود همه دکتری بردیمش حتی دکتر اعصاب از سرشم عکس گرفتم هیچیش نبود دکتر قرص اعصاب نوشت خوب نشد دکترش گفت به خاطر اعصاب نیستقلبو به فکرمون نرسید اصلا تا ی روز  دست چپش درد میکرد ما فک میکردیم از کاره رگش دستش کشیده یا هرچی هی گرمش کردیم موقع کرونا هم بود میترسید بره بیمارستان تا چند ساعت بعد کلا بی حس شد رسوندیم بیمارستان دکتر میگفت از مرگ برگشته ولی خب ناقص شد ار قلبش فقط ۲۰ درست کارایی داره 

ایندفعه مادرم اینجور بود علائم داشت از ترس بردیم چکاپ نوار گرفت گفت خوبه شاید از استرسع استرس داری عکس دنگیم نوشت براش برا اینک ببینه رگا گرفتن یا نه پشت گوش انداخت نرفت 

به هیچ وجه بیماری هارو پشت و گوش نندارید  پدرم اینجور بود از قبلش هی بیتاب بود تو خواب انگار ک ...

الان حالشون چطوره؟ ب 

ممنونم

ایندفعه مادرم اینجور بود علائم داشت از ترس بردیم چکاپ نوار گرفت گفت خوبه شاید از استرسع استرس داری ع ...

قبلا ازمایش خون دادم باتیرویید نرمال بود قرصم میخورم اثری نکرده فکر میکنم منم مثل پدرشما ازاسترس نیس

دعاکن برام

الان حالشون چطوره؟ ب  ممنونم

خداروشکر الان خوبه 

اون موقع ک بردیم بیمارستان اورژانسی فقط ی رنگو باز کرده بودن تا از مرگ نجات بدن بعدش باز هی میفتاد یکم راه میرفت درد دست دوباره شروع میشد نمیتونست دیگ قدم از قدم برداره بردیم دکتر ک ی فکری بکن گفت دوباره انژیو بکنیم  رگاشو باز کنیم دیگ خودمون بردیم تهران گفتیم اونجا انجام بشه انژیو کردن جواب نداد اورژانسی عمل قلب باز کردن 

خدارو شکر دیگ بهتر شد ولی اگ رعایت کنه ک هیچ رعایت نمیکنه همخ چی میخوره در حالی ک نمک سمه روغن سمه دوباره داره به هن و هن میفته 

دعاکن برام

انشالله ک هیچزی نیست ولی ی چکاب بکن ک خیالت راحت باشه از این موضوع سنتم کمه ممکنه از این نباشه از استرس باشه اون موقع میدونی دلیلش چیه رو اون تمرکز میکنی سعی میکنی استرستو کم کنی 

خداروشکر الان خوبه  اون موقع ک بردیم بیمارستان اورژانسی فقط ی رنگو باز کرده بودن تا از مرگ نجا ...

خداروشکرسلامت باشن همیشه . منم کم مونده گریم بگیره ازدردش

عزیزم میشه بگی  نمره  عربی  علوم‌و فنون  دینی  چند میشع🥲

دینی اوکی ای دوتا اولی رو خوب بخون اگ دادیش یخورده در حد ۱۸ ۱۷

انشالله ک هیچزی نیست ولی ی چکاب بکن ک خیالت راحت باشه از این موضوع سنتم کمه ممکنه از این نباشه از اس ...

ان شاءالله ممنون .اره استرسم رو دارم روش کارمیکنم خیلی کمه دارومصرف میکنم واسش 

امامتاسفانه گاهی مثل امشب ازاسترس نیس

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز