2789
عنوان

رشک سر🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 17 پست
چندین بار زدم رشک و فایده نداره

چه ناراحت کننده ، کسی نیس کمکت کنه ؟ من یه بار گرفتم یه کمی از رشکارو همسرم دراورد بیخیال شد کمکم نکرد دیگه سرکه زدم رفت . یه بار دیگه گرفتم اصلا نگفتم و موهامو با شونه نت گیر شونه زدم و سرم‌رو هم با سم سفید   زدم سه چهار روز دیگه گم شدن . نفهمیدم تز کجا گرفتم لامصب ها رو . نخواستم شوهرم بفهمه ، کلاسم میاد پایین خو  

چه ناراحت کننده ، کسی نیس کمکت کنه ؟ من یه بار گرفتم یه کمی از رشکارو همسرم دراورد بیخیال شد کمکم نک ...

عزیزمممم😂😍

نه من با تاید شستم سرکه زدم شونه کردم شامپو ضد شپش زدم اسفند جوشوندم هیچی فایده نداشت همسایه ی آشغالمون خانوادگی گرفتن ۳ ۴ ساله کل خونه زندگیشون شپشه بچه هاشو ول میکنه خونه همه میرن انقد نفرینش کردم

دنیا خیلی قشنگه🌱🤍 تو میتونی خیلی قشنگترش کنی ها میدونستی؟! دنیا میتونه خیلی هم زشت باشه ؛ تو میسازیش! دنیا تو ذهن تو ساخته میشه هرجور که بهش فکر کنی! حالا دنیات قشنگه یا زشت؟🦋🤍خدا همیشه دوست داره حتی وقتی هیچکس دوست نداره🤍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزمممم😂😍 نه من با تاید شستم سرکه زدم شونه کردم شامپو ضد شپش زدم اسفند جوشوندم هیچی فایده نداشت ...

من نفهمیدم ، شوهر خواهرم بچه مدرسه ای داره شاید اون بوده که داشته ، منکه کسی رو ندارم برم پیشش فقط اونجا رفته بودم . ممکنه از اون گرفته باشم ولی حرفی نزدم به شوهرم ، چون دفعه اولی هم که گرفتم رفته بودم شهرستان پیش اون یکی خواهر شوهر ام ، اونم دختر مدرسه ای داره و من مبتلا شدم