2777
2789
خب چون طرفو بخاطر خودم دوس ندارم بخاطر خودش دوسش دارم و خوشبختیش مهم تره  حتی اگه با کس دیگه ...

وای وای. 🤦🏼‍♂️

پس تو عاشقی دختر

در آسمان تاریک قلبم، طلوع کن.وبه دنیای کوچک من نور بده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره واسه ازدواج چرا نگفت منتظرم بمون تا کارم اوکی بشه بش بگم منتظرش میمونم؟ با خانوادش در میون بزار ...

اگه واقعا باهاش اوکی هسی و دو طرفه همو میخاین بگو

البته زمان مشخصی تعیین کن

نه اینکه تا ابد منتظر باشی

اگه واقعا باهاش اوکی هسی و دو طرفه همو میخاین بگو البته زمان مشخصی تعیین کن نه اینکه تا ابد منتظر ...

اون گفت علاقه ای ندارم میگم ممکن بخوادم ولی به خاطر شرایط مالیش رد کرد باشه؟

به خانوادش بگم یا واقعا علاقه نداره

من ۱۸ اون ۲۲ 

مطمعی کسی دیگه تو زندگیش نیست

███ فرشته عذاب    🇸🇾 Sirya -----> 🇮🇷 IR    ‌‌ ‌                 ‌   أَعْدَدْتُ لِکُلِّ هَوْلٍ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ وَ لِکُلِّ هَمٍّ وَ غَمٍّ مَا شَاءَ اللَّهُ وَ لِکُلِّ نِعْمَةٍ الْحَمْدُ لِلَّهِ وَ لِکُلِّ رَخَاءٍ الشُّکْرُ لِلَّهِ وَ لِکُلِّ أُعْجُوبَةِ سُبْحَانَ اللَّهِ وَ لِکُلِّ ذَنْبٍ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ وَ لِکُلِّ مُصِیبَةٍ إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ وَ لِکُلِّ ضِیقٍ حَسْبِیَ اللَّهُ وَ لِکُلِّ قَضَاءٍ وَ قَدَرٍ تَوَکَّلْتُ عَلَى اللَّهِ وَ لِکُلِّ عَدُوٍّ اعْتَصَمْتُ بِاللَّهِ وَ لِکُلِّ طَاعَةٍ وَ مَعْصِیَةٍ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ   . اللَّهُمَّ اجْعَلْ صَلَوَاتِ مَلَائِکَتِکَ وَ حَمَلَةِ عَرْشِکَ وَ جَمِیعِ خَلْقِکَ وَ سَمَائِکَ وَ أَرْضِکَ وَ أَنْبِیَائِکَ وَ رُسُلِکَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ
اون گفت علاقه ای ندارم میگم ممکن بخوادم ولی به خاطر شرایط مالیش رد کرد باشه؟ به خانوادش بگم یا واقع ...

با خودش در میون بذار و دلیلشو بپرس

اگه پاسخش منفی بود بیخیال شو

مگه پسر قحطیه

با خودش در میون بذار و دلیلشو بپرس اگه پاسخش منفی بود بیخیال شو مگه پسر قحطیه

دلیلش نمیگه تفره میره 

هر بار یه چی میگه 

من دوسش دارم نمیتونم فراموشش کنم 

هنوزم سرکار نمیره ممکن به خاطر این باشه؟

اونچیزی که من میدونم میگم، شاید واکنش، بعضیا بهم بد باشه، ولی ارزش داره  یک دختر توجیح کنم چشمش باز کنم، ارزش داره،

پسرا، اگه دهه 60، 70یه دنبال پول کسی نیست، 

کار میکنه پول در میاره زندگیش می‌سازه.خودش، چون توسختیا بزرگ شدن قدر پول میدونن قدر زندگی رو هم میدونن، بیشتردهه60ی، همیچیزشون پاک، پاکن. 

ولی اگه از این پسرای پلنگن، که میگن عجیجیم، از بابام پول بگیرم، از مامانم بپرسم، تی تیش مامانینا، اینا از همین پسرای متوصل به خانواده هستن، همیشه به یکی تکیه میکنن یا به پدر خودش یا به پدر دختر، دنبال مال دخترن.. 

و بهتر که نشد.. و نشه.. خداروشکر کن

اینجور پسرا مسئولیت پذیر نیستن، 

درواقع زن،اینجا شوهره و مرد میشه زن.

غيرت می رتم ندارن... سرش گرد.. 

حالا بعضی وقتا اگه از قبل یک پسر با یک دختر دوست میشه مدتی باهم بودن و پسر وعده داده، ولی پا پس کشیده.. 

اینها لاشی هستن، ازینام بترس، و دوری کن.. 

همونایی که قبل قرار قربون صدقه میرن، و بعد قرار میرن تا دوباره خودش احتیاج داشته باشه. منظورم گرفتی، نیازجنسیا، 

ازینا دوری کن.. 

حرمت یه دختر باید نگه داشته باشه... 

یه عده پسر هستن که  بدون اینکه اون ارتباط داشته، 

به دل شما میره، ولی اون نمیخواد، 

خب عشق و دوستن داشت همینجوری نیست، چون شما دوست دارین حتما اونم باید دوست داشته باشه، ممکنه اون به دل شما رفته، ولی اون میل و احساسی  به شما نداره.. 

اینجا مال نمیتونه نقش داشته باشه، چند چیز ممکنه،دوست نداره، شاید اون نامزد داره، وشاید.... 

و از پسری که احترامت،نکرد و توهین کرد اصلا دورش نرو هیچوقت، هیچوقت.. 

در آسمان تاریک قلبم، طلوع کن.وبه دنیای کوچک من نور بده.