ridanyzahraf مدیر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9474 عنوان باصدای | مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 26 پست با صدای رابطه رابطه جنسی پدرمادرم بیدار شدم من دل درد سردرد داشتن بجای مراعات حال من بلند بلند اه اه میکردن بعد به مامانم مبگم اینجوری نکن میگه شوهرمنه نامحرم که نیست خونه خودمه مشکل داری شوهر کن تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت 1403/03/16 | 18:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زهراخوب عضویت: 1403/03/10 تعداد پست: 1259 چون که ازاد راحت باشه چون که از وقتی نامزدیم بهم خرد با من اینجوری میکنه خوب مشکل تو هستی واقعا فکر کنم پدر مادرت نباید بهت بگن برو شوهر کن عالی
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9474 حالا مثلا تاپیک زدی ما چکار کنیم؟ صدا خفه کن رو پدر مادرت نصب کنیم؟ خیلی منزجر کننده است تاپیک میزنی ... ححداقل اروومم کنید وقتی تو حالت عصبی هستم.... تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9474 خوب مشکل تو هستی واقعا فکر کنم پدر مادرت نباید بهت بگن برو شوهر کن بچه بودم ارزوشون این بود کاش بدنیا نمیومدی چندین بارهم میحاستن بسپرن به بهزیستی که نشد تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
زهراخوب عضویت: 1403/03/10 تعداد پست: 1259 بچه بودم ارزوشون این بود کاش بدنیا نمیومدی چندین بارهم میحاستن بسپرن به بهزیستی که نشد چرا مگر میشه با بچه اش اینطوری کنند عالی
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 40877 عههههه منم😂😂😂وای خدایا ما چقدر ساده بودیم اره دیگه ساده و با ادب بودیم
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9474 چرا مگر میشه با بچه اش اینطوری کنند حتما حواسشون نبود کاندوم بزارن برای همبن منو نمبخان تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 40877 ببخشید شماها درد های منو کشیدین هیچ وقت جای من نبودین من کسی رو ندارم که دردل کنم ... این چه مشکل مضخرفیهزندگی خصوصی پدر مادرت رو اینجا میگی چی بشه؟
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9474 این چه مشکل مضخرفیه زندگی خصوصی پدر مادرت رو اینجا میگی چی بشه؟ چون متاسفانه مانان بابام حیا سرشون نمیشه فکر کن ازوقتی یادمه صدا درمیوردن تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 40877 چون متاسفانه مانان بابام حیا سرشون نمیشه فکر کن ازوقتی یادمه صدا درمیوردن تو حیا خودتو حفظ کنبزار برو کوچه بشینهندزفری بزار
زهراخوب عضویت: 1403/03/10 تعداد پست: 1259 حتما حواسشون نبود کاندوم بزارن برای همبن منو نمبخان وا چی بعد اگر بخوای خانواده من دنبال دختر هستن میخوای خواهر من بشی چون منم تک فرزندم پدر و مادرم دنبال بچه میگردند عالی
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9474 وا چی بعد اگر بخوای خانواده من دنبال دختر هستن میخوای خواهر من بشی چون منم تک فرزندم پدر و مادرم دنب ... فکر نکنم بدردت بخورم من دیگه بچه نبستم 17سالمه...... ای کاش کم سن تررر بودم باهات اشنا میشدم تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
زهراخوب عضویت: 1403/03/10 تعداد پست: 1259 فکر نکنم بدردت بخورم من دیگه بچه نبستم 17سالمه...... ای کاش کم سن تررر بودم باهات اشنا ... مشکل نیست حتی پدر مادرم قرار بود نفر بیست ساله رو برام بیاره. ولی قسمت نشد.خوب سنت خوبه رفیق نمیخوای خواهر من بشی پدر و مادرم حتما بهت توجه میکنند مثل من خیلی مهربان هستن عالی