2777
2789
دکتر خودت کی بود؟ تهرانی؟

ن اهوازم ، ولی پیج یه دکتری دارم خیلی قشنگ انجام میده و حرفه ای اما من شرایطشو نداشتم بیام تهران پیششون انجام بدم  نمونه کارهای پیجشا میبینم دوست دارم بازم بیام پیشش انجام بدم خیلی تمیز و زیبا انجام میدن متخصص هم هستن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم من ۵هقته ست انجام دادم چشمام بعضی وقتا درد می‌کنه خسته میشه.تا کی این حالت موندگاره؟کی چش ...

عزیزم تا یک هفته ۱۰ روز بعداز کشیدن بخیه ب حالت عادی برمیگردی عزیزم اگه سردرد یا چشم درد فعلا مسکن بخورین تا بخیه هارو بکشن بعد خوب میشی

عزیزم تا یک هفته ۱۰ روز بعداز کشیدن بخیه ب حالت عادی برمیگردی عزیزم اگه سردرد یا چشم درد فعلا مسکن ب ...

بخیه هامو کشیدم الان ۳۵ روزه عمل کردم نمیدونم پلکمو زیادی کوتاه کرده بخاطر این درد میگیره خیلی استرس دارم

بخیه هامو کشیدم الان ۳۵ روزه عمل کردم نمیدونم پلکمو زیادی کوتاه کرده بخاطر این درد میگیره خیلی استرس ...

عزیزم دکتر جراح زیبایی براتون عمل انجام دادن؟ 

گلم ب دکترتون مراجعه کنید و حتما باهاش درمیون بزارین

یه خانم دکتری هم تو اینستا مشاوره انلاین انجام میدن باهاش مشاوره شین علت را بررسی کنید

عزیزم دکتر جراح زیبایی براتون عمل انجام دادن؟  گلم ب دکترتون مراجعه کنید و حتما باهاش درمیون ب ...

متخصص چشم انجام داد برام میگه تا ۶ماه کامل جا میفته درست میشه ولی من خدا می‌دونه تو این یک ماه از شدت استرس نابود شدم.حالا اوایل چشمام بسته نمیشد ولی بعد ۱۰روز تو بیداری بسته میشه ولی هنوز تو خواب باز میشه