2777
2789
عنوان

چقد من ضعيفم

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 31 پست
منک بهش گفتم هیچوقت طلاهامو نمیفروشم حتی برا خونه  ب ما چه.وظیفشونه خونه و ماشین داشته باشن. ...

بهترين كارو كردي  عزيزم زن بايد طلا داشته باشه من احمق دلم سوخت فوري دادم بهش چقد ساده بودم ولي نه خواهرم نه جارييم هيچ كدوم كار منو نكردن همه طلاهاشونو دارن

منم همه طلاخامو دادم سرویسمم دادم، برا خونه الان سه تا النگو تازه برام خریده دستش یه کم باز شده باز من میگم بیا اینارم بفروشیم بذاریم رو پول ماشین ولی دیگه خودش نمیذاره میگه نگهشون دار ، چیز مهمی نیست عزیزم طلا باز جاش میاد

دوچیز را هرگز عیان نکن ، آنچه نیستی .... همه ی آنچه هستی ...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم طلاهامو برای خرید خونه فروختم البته همسرم خونه رو به نام من زد.

من به این جمله ی حضرت علی علیه السلام ایمان دارم.رزق دو نوع است:یکی انکه تو در پی آنی و او از تو گریزان و دیگری رزقی که در پی توست.البته این به معنای عدم تلاش نیست.تلاش از تو بقیش با خداست.تو آرامش داشته باش و توکلت به خدا باشه. سربزنگاه دست خدارو خواهی دید.

منم دو ماه بعد عروسی کل طلاهامو فروختم حتی اونایی ک بابام خریده بود فقط حلقم موند برام دادیم ب بدهی و قسط،بعدش دوباره همه رو برام خرید ک اونم پارسال واسه خرید خونه فروختم الانم هیچی ندارم ایشالله دستش ک پول بیاد برام میخره،شوهرم اهل سواستفاده نبود اصلا ناراحت نیستم از اینکه فروختمشون

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢
ديگه نه توأم ماليشو داره اونا رو بخره و نه ميخره 

عه خو از این وامای خونگی بنویس بعد ببر بده طلا بجای طلاهات هزارتا راه داره طلا خریدن 😊😊😊😊

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
بی خیال منم کار تو رو کردم.

همون سال اول تمام طلاهام رو فروختم برای اینکه شوهرم سرمایه کارش رو بیشتر کنه.کلی هم طلا از دوران مجریدم داشتم و همینطور تمام طلاهای عروسیم رو.

الان 12سال از اون روزا میگذره فقط چندتا تیکه کوچیک طلا خریدم اما در عوض وقتی خونه خریدم شوهرم بنام من کرد

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری
من که ازشما ضعیفترم. دوهفته مونده بود به عروسیم شوهرم و مادرش گفتن برای عروسی پول کم داریم النگوهاتو ...

عجب كاري كردي بعد چند سال زندگي فهميدم دلسوزي بيجا فقط عزت آدم و كم ميكنه همين

بی خیال منم کار تو رو کردم. همون سال اول تمام طلاهام رو فروختم برای اینکه شوهرم سرمایه کارش رو بیشتر ...

اخه شوهرم به نامم نميكنه شوهرت قدر كارتو دونسته. رو به نام زدن خيلي حساسه

عجب كاري كردي بعد چند سال زندگي فهميدم دلسوزي بيجا فقط عزت آدم و كم ميكنه همين

دقیقا . من بعداز7سال زندگی وقتی برادرشوهرم بدون پول ازدواج کرد و همسرش از هیچ چیزش نگذشت واینا مجبور شدن به هرکاری دست بزنن و جاریم خیلی هم مورد احترامه، فهمیدم خریت کردم.

اخه شوهرم به نامم نميكنه شوهرت قدر كارتو دونسته. رو به نام زدن خيلي حساسه

پس سعی کن براش جابندازی به مناسبت های مختلف برات طلا بخره.

حتی شده ریز ریز پول جمع کن سکه بخر بعد که زیاد شد بفروش طلا بخر.

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری

منم همه ی طلاهامو یه سال بعد عروسی فروختم ماشین خریدیم دوباره جمع کردم ماشینو فروختیم دوباره اون چندتا تیکه که خریده بودمو گذاشتیم روش واسه خرید خونه به نظر من طلا واسه پس انداز خوبه مثلا من سر و گردنم پر طلا باشه ولی مستاجر باشیم و در عذاب چه ارزشی داره

منم چندین بار تا حالا طلاهامو برا خرید خونه و زمین و ماشین فروختم اصلا هم ناراحت نیست . تازه جدیدا سه تا النگو خریدم اگه اونارم خواست دوباره میدم بفروشه. عزیزم تنت سلامت باشه طلا دوباره خریده می شه .