2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاید کوتاه مدت حالشون خوب بشه باهاش ولی قطعا بعد از چند سال دچار افسردگی و مسائل دیگه میشن قطعا. 

لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود   
ای کاش همه ی ترنسای واقعی بتونن برن انجام بدن بلکه بتونن یه زندگی عادی داشته باشن

اون ایران انجام داد الان کاملن شبیه یه مرده عین مردا دستا و صورتش مو داره . رحمشم تخلیه کردن ...تهران عمل کرد دکتر از خارج ۶ ماه یه بار میاد

اون ایران انجام داد الان کاملن شبیه یه مرده عین مردا دستا و صورتش مو داره . رحمشم تخلیه کردن ...تهرا ...

میگن کسایی که رحمشون و تخمدانشون رو در میارن روند پیریشون زودتر اتفاق میوفته مثل پیری پوست و حالت شکسته شدن اون فرد.بنظرتون درسته؟؟

لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود   

با خودت فكر كن 

آيا ميشه اجسام رو تغيير داد 

انسان فقط با ناحيه تناسلى مونث و مذكر نميشه ،ى انسان از روح و احساس و انواع هورمونها ساخته شده 

تو بهترين جاى دنيا ،با بهترين عملها بتونن ناحيه تناسلى و اندام ج ن سى بذارن 

ولى اون اندام مثل ى تيكه پلاستيك و هيچ روح و احساس و عملكردى نداره 

اگه فرد ت ر ن س باشه بحثش فرق ميكنه ولى الان سر تفاوت روحيات طرف فكر ميكنه بايد جنسيتش تغيير كنه كه اشتباهه 

میگن کسایی که رحمشون و تخمدانشون رو در میارن روند پیریشون زودتر اتفاق میوفته مثل پیری پوست و حالت شک ...

بله چون هورمونای جنسی کلا باعث جوان ماندن میشه مگر اینکه یکسزه هورمون تراپی کنن