2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

شاید کوتاه مدت حالشون خوب بشه باهاش ولی قطعا بعد از چند سال دچار افسردگی و مسائل دیگه میشن قطعا. 

لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود   
ای کاش همه ی ترنسای واقعی بتونن برن انجام بدن بلکه بتونن یه زندگی عادی داشته باشن

اون ایران انجام داد الان کاملن شبیه یه مرده عین مردا دستا و صورتش مو داره . رحمشم تخلیه کردن ...تهران عمل کرد دکتر از خارج ۶ ماه یه بار میاد

اون ایران انجام داد الان کاملن شبیه یه مرده عین مردا دستا و صورتش مو داره . رحمشم تخلیه کردن ...تهرا ...

میگن کسایی که رحمشون و تخمدانشون رو در میارن روند پیریشون زودتر اتفاق میوفته مثل پیری پوست و حالت شکسته شدن اون فرد.بنظرتون درسته؟؟

لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود   

با خودت فكر كن 

آيا ميشه اجسام رو تغيير داد 

انسان فقط با ناحيه تناسلى مونث و مذكر نميشه ،ى انسان از روح و احساس و انواع هورمونها ساخته شده 

تو بهترين جاى دنيا ،با بهترين عملها بتونن ناحيه تناسلى و اندام ج ن سى بذارن 

ولى اون اندام مثل ى تيكه پلاستيك و هيچ روح و احساس و عملكردى نداره 

اگه فرد ت ر ن س باشه بحثش فرق ميكنه ولى الان سر تفاوت روحيات طرف فكر ميكنه بايد جنسيتش تغيير كنه كه اشتباهه 

میگن کسایی که رحمشون و تخمدانشون رو در میارن روند پیریشون زودتر اتفاق میوفته مثل پیری پوست و حالت شک ...

بله چون هورمونای جنسی کلا باعث جوان ماندن میشه مگر اینکه یکسزه هورمون تراپی کنن