2777
2789

اذیتم میکنه دیونم کرده ۲۲سالمه تو پونزده سالگی بچه اولم و اوردم و تو نوزده سالگی بچه دوممو 

ینفر ندارم ک باهاش درد و دل کنم خاهر ندارم مادرمم ک اصلا اهل درد و دل نیس 

ینفر نداشتم تو زندگیم برام راه نشون بده حتی بلد نبودم 

که چیکار باید بکنم ک بچه دار نشم تا خودم بیام بفهمم کار از کار گذشته و من موندم با دو تا طفل معصوم و یه شوهر عوضی و سنگ بی احساس

اصلا محبت نمیکنه ازش بدم میاد از اون غرور لعنتیش دم ب دیقه مث دخترای ده ساله قهر میکنه خستم کرده هیچی براش کم نزاشتم نمیخام تعریف کنم از خودم ولی قیافم اندامم عالیه 

یبار نشده ک ناراحت شم بیاد از دلم در بیاره خستم خستم 

هر روز میزنه ب سرم خودکشی کنم اما بچه هام چی اونا رو ب کی بسپرم😭 توروخدا یکی بیاد درد دلمو بهش بگم دارم میترکممممممم

چند روزه بهش شک کردم یکیو تو گوشیش سیو کرده ب اسم داوود دم ب دیقه بهش زنگ میزنه باهاش چت میکنه پاک میکنه میگه دوستمه حرف خصوصی داریم 

اخ خدااا دارم دیونه میشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوادت بهت خیانت کردن بچه ۱۵ساله رو شوهر دادن متاسفم

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

گور پدر شوهر اینجور مردا آدم نمیشن به خودت سخت نگیر بیخیال باش

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋
وقتی به این نقطه میرسی و نمیتونی جدا بشی فکر کن فوت شده. به چشم عابر بانک نگاهش کن که اجاره خونه و خ ...

مشکل اینجاست برا همه خرج میکنه جز من 

برا خانواده مادرش شاباش میپاشه سرشون ولی منو حتی وقتی مریضمم نمیبره دکتر خودشم ما تو روستاییم کاش تو شهر بودیم جدا میشدم ازش ولی بچه هام چی

وای این حالت حال خیلیلیهاست،نه پای رفتن دارن نه حال

موندن،،ولی دوتا بچه داری،واینکه میتونی مستقل باشی؟؟

اگه واقعا نمیتونی دیگه به جدایی سعی کن فکر نکنی

،یه حورایی درستش کنی،اول حال خودتو،،میدونم

سخته خق داری،،ولی بلاخره یه کردم باید اول شروع کنه واسه

درست کردن

۱۳سالگی دادنم😭حتی ازم نپرسیدن دلت میخاد ازدواج کنی یا ن  من خیلی سختیا کشیدم خیلی ازکدومش بگم ...

من میترسم چیزی بگم اشتباه باشه اگه برات مقدوره با یک روانشناس درتماس باش راه و چاه بهت یاد بده اگه خواستی من شماره ی روانشناس خوب دارم هم آنلاین مشاوره میده هم تلفنی 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

وای این حالت حال خیلیلیهاست،نه پای رفتن دارن نه حال موندن،،ولی دوتا بچه داری،واینکه میتونی مستقل با ...

دارم میمیرم  یه چشمم اشکه یه چشمم خون خسته شدم خسته چیکار کنم زورمو میزنم درستش کنم ولی هر روز لجن تر از قبل میشه