2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😂خواستم اولین نفر باشم

بچه دادا بیا چتز

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

بچه عمته

هههههه

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

درد داره ۲۱ سالم میشه بچه بچه بچه تو تازه سه ماه پیش ۲۰ سالت شد

پ شدم اصلا نمیاد یکم فقد

عه برو سونوگرافی من نرفتم ازمایش بدم دکتر هم نرفتم الان دیگه فکر نکنم خوب بشه تو مث من نباش

چرا مگه آدم حامله اس؟ یا خدا من پریودیم سه روزه تموم میشه 

چرا مگه آدم حامله اس؟ یا خدا من پریودیم سه روزه تموم میشه

شوخی دیگه 😂 بابا نه من دکترم نه تو که الکی دارو تجویز کنیم یا راه حل بدیم به همدیگه برو سونو خودتو راحت کن بعدشم برو نتیجه سونوگرافی ببر دکتر 

یه ازمایش بدی چیزی میشه؟

اِیه..... خوشم نمیلد

Нет, ему это не нравится

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز