2777
2789
🥲🥲💔🖤

اخرین خداحافظیمون دو روز بعد خاکسپاریش بود 

رفتم قبرستون روستا عکسشو ک بزرگ کرده بودنو از دیر دیدم مثل همیشه بهش گفتم صبح بخیر قلبم 

رفتم سر مزارش انقدر باهاش حرف زدم دراز کشیدم کنارش تا تونستم گفتم و خندیدم ولی خنده ام همش از غم بود و دست خودم نبود

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چندتا دلیل دارم

کلا کم خوابم و عادت دارم‌ دیر بخوابم

فردا باید برم یه شهر دیگه نمونه گیری ۴ روز نیستم دارم چمدون جمع میکنم

موعد پریودم ۴ روز عقب افتاده ذهنم‌ درگیره🥶🥶

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
فکمو عمل کردم از غصه و درد نمیتونم بخابم. 

غصه چرا؟ ان شاالله زودی خوب بشی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
غصه چرا؟ ان شاالله زودی خوب بشی

فک میکنم قرار نیست هیچوقت خوب شم. خیییلی داره سخت میگذره. حتی نمیتونم راحت گریه کنم. دهنم تکون میخورم جونم میلرزع

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..
واییی از اینایی که اینطوری ارتودنسی هاشونو بعد عمل میچسبونن بهم نمیتونن چیزی بخورن،؟🥲🥲🥲

اره همون😭

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..
فک میکنم قرار نیست هیچوقت خوب شم. خیییلی داره سخت میگذره. حتی نمیتونم راحت گریه کنم. دهنم تکون میخور ...

عزیزم این روزها هم میگذره میدونم درد داری و سخته ولی تحمل کن انرژی خوب داشته باش🥺🥺