2777
2789

سلام نی نی یار عزیز خسته نباشید🌹

دوست عزیز بنظرم بد نباشه تاپیک های این کاربری که عکس میذارم رو بررسی کنید.

پستی که خودم هم براش گذاشتم رو اسکرین گرفتم.

البته من درباره تاپیک های این کاربر برای یکی دیگه از نی نی یارها هم پیام گذاشتم، دریغ از یه لایک که حداقل بدونم پست منو خوندن!

الانم حدود ۲۵ روز گذشته و همچنان این کاربر با یه موضوع خاص تاپیک میزنه.

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حل شده امتحان کنین به من خبر بدین

سلام

امروز دیدم یک تاپیکی در مورد من زده شد و بعد سریع حذف شد.

زیاد نموندم بعد دیدم حذف شده.

حرف بدی زده بودن؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13836214

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام نی نی یار عزیز خسته نباشید🌹 دوست عزیز بنظرم بد نباشه تاپیک های این کاربری که عکس میذارم رو بر ...

مگه چیه موضوعش؟
من خودم هرچی مورد علاقم باشه میخونم فقط.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

مگه چیه موضوعش؟ من خودم هرچی مورد علاقم باشه میخونم فقط.

سلام دوست عزیزم 

یه تاپیک زده بود راجع به نماز، رفتم دیدم داره از جدا خوندن نمازها حرف میزنه و هرچی براش نوشتیم و حدیث گذاشتم که این مدل نماز خوندن توی شیعیان درسته، اصرار داره که شیعه هستن اما باید نماز رو مدل اهل تسنن بخونیم! یعنی نماز عصر چند ساعت بعد از نماز ظهر باشه، عشا و مغرب هم همینطور.

بعدش رفتم بقیه تاپیکاشو دیدم، کلی تاپیک راجع به مدل نماز خوندن اهل تسنن و حتی درباره نماز بدون مهر و اذان عصر هم داشت!

عجیب بود این مدل طولانی با یک مضمون خاص داره تاپیک میزنه. گفتم نی نی یار بررسی کنه.

جالبه که این نی نی یار هم مثل نی نی یار ۳ اصلا توجهی نکرد🤦‍♀️

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
سلام دوست عزیزم  یه تاپیک زده بود راجع به نماز، رفتم دیدم داره از جدا خوندن نمازها حرف میزنه و ...

سلام. آهان فهمیدم کدوم کاربر رو میگین.
منم براشون نوشتم که تفاوتی ندارن و هر دو روش نماز خوندن درسته.
ولی بازم اصرار داشتن که ما باید تغییر کنیم وگرنه میشه نمازهای سه گانه نه پنجگانه!
از پاسخگویی به سؤالات دینی هم پرسیدم گفتن هر دو روش درسته و سندش هم اینه که پیامبر به هر دو روش میخوندن.
من جدیدا تا اسم کاربریشون رو میبینم از تاپیکشون رد میشم و اصلا بازش هم نمیکنم راستش!

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

سلام امروز دیدم یک تاپیکی در مورد من زده شد و بعد سریع حذف شد. زیاد نموندم بعد دیدم حذف شده. ح ...

سلام.
یه سؤالی برام پیش اومده.
چرا تاپیک زدین نوشتین من رو جایی تگ نکنین؟
خب آخه همیشه میگفتین من رو هرجا خواستین تگ کنین و معروف هستین به اینکه قوانین سایت رو بلدین و تاپیکهای آموزشی مفید در این باره میزنین و به خیلیا کمک کردین!

سلام. یه سؤالی برام پیش اومده. چرا تاپیک زدین نوشتین من رو جایی تگ نکنین؟ خب آخه همیشه میگفتین من رو ...

سلام

درک من از نی نی سایت عوض شد.

زیاد وقتم رو می گرفت. 

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام درک من از نی نی سایت عوض شد. زیاد وقتم رو می گرفت. 

یعنی چی شده که دیگه به دوستان کمک نمیکنین؟
چه تصوری از سایت قبلا داشتین؟
و الآن تصور و درکتون از سایت چطوری شده؟

@niniyar_5‍ 

سلام. شما مگه همیشه رویکردتون این نیست که فضای سایت رو اروم نگه دارید؟ مگه نمی‌گید تاپیک مذهبی، سیاسی، جنسی رو می‌بندم که فضای سایت متشنج نشه؟ خب برای چی انقدر با مماشات با تاپیک‌ها دروغ برخورد می‌کنید؟ به‌خاطر بازدید بیش‌تر؟ الان این کاربر باید چند نفر رو ترور شخصیتی کنه تا شما قانع بشید دروغگوئه و صاحب همون کاربری‌های سابق مبیناااا و لیداااا و mjisa و hdii و کاربر نی‌نی‌سایتمممم و و دوست مجازی‌تونم و هزار کاربری دیگه‌ست؟ 

یعنی من سر بدیهی‌ترین مسائل باید با مدیران سایت و نی‌نی‌یاراها بحث کنم؟

این همه استاندارد دوگانه برای چیه؟ خب وقتی یه نفر ایستاده داره به ۱۰۰۰ نفر دیگه توهین می‌کنه برای چی توی تعلیقش انقدر تعلل می‌کنید؟ سودی داره؟ پشتوانه حمایت نظامی داره؟ دار و دسته داره مثل طیبه زورگیر؟ ماجرا چیه دقیقا؟ از کی‌ می‌ترسید؟

من فرزندی ندارم، اما تمامی کودکان دنیا فرزندان منند. من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست

سلام نینی یار جان

چرا تاپیک آخر من قفل نینی سایت شده؟

کسی دیگه جو تاپیک و خراب می‌کنه من باید تاوان پس بدم؟

من اگر مناقشه سیاسی کردم در عوضش هم سه هفته تعلیق شدم،امضام هم اولا چیز خاص و بدی توهینی نبود به شخص خاصی دوما اگرم بود برای قبل تعلیقیم بود که تا از تعلیقی درومدم متوجه شدم درست نیست و برش داشتم 

این واقعا عادلانه نیست!

کسی دیگه بیاد جو بده من قفل بشم؟!

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞                 امروز بیست و هشتم شهریور ماهه ، بیست رو از زایمانم و متن بالایی گذشته ، حالم خیلی خوبه😍کارای خونمو خودم میکنم ، کارای نی نی هم همینطور 😍 🥺♥️😍من یه مادر موفق هستم😍 دوست دارم ورزش رو شروع کنم که فعلا یکوچووولو خیلی خیلی کم شکمم و کمرم درد میکنه و بعد از درد و خونریزی چهل روزه حتما میرم باشگاه 😌💪🏻  توی این مدت همسرم خیلی حواسش بهم بود خدا خیرش بده♥️💕   امیدوارم روزی برسه که اندامم هم باز بتونم درست کنم💃🏻♥️

@niniyar_5 ‍  سلام. شما مگه همیشه رویکردتون این نیست که فضای سایت رو اروم نگه دارید؟ مگه نمی‌گ ...

سلام.
فقط برای جمله اولتون میخواستم بگم تاپیک مذهبی به خودی خود ممنوع نیست مگه اینکه توهین به ادیان یا اشخاص و گروهها باشه.
یا توی تاپیک دعوا و توهین اتفاق بیفته.
وگرنه (فلسفه عرفان مذهب) جزو دسته بندیهای خود سایته!