2777
2789

سلام

من یه کاربری قدیمی داشتم که رمز و فراموش کردم با ایمیل عضو شده بودم ولی هر چی ایمیل و میزنم یا شماره موبایلی که بعد ها داده بودم همش اخطار خطا میده ممنون میشم پیگیری کنید 

کاربری ۱۰ سالم پرید😒 از سال ۹۲ اینجام چه چیزهایی که ندیدم و نخوندم 😅از مرغ نمکی و کیک فنجانی بگیر تاااا غلام نصاب😅😅یه مدت سایت همه کیک و مرغ نمکی درست میکردن از حق نگذریم خودمم درست کردم🫡😒🤣🤣

نی نی یار جان سلام عزیزم   گلم میتونی پست یکی از تاپیکامو پاک منی لطفا 🥺🥺🥺🥺 نی نی یار ۱ نه تاپیک رو حذف کرد نه پستم رو   شما میتونی ؟ 🥺🥺🥺🥺 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چشماش قشنگ ترین سیاهی سرنوشتم بود 💔🙃

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حل شده الان لایک کنین

سلام

به ایشون هم رسیدگی کنین.

الان توی تاپیکی یک نفر حرف بدی زد بعد خودش روی پست خودش ریپلای می کنه که تعلیقت میکنه❗️

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14843562

🟧🟧🟧

🟣🟣🟣

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام یه دونه؟

سلام

این تاپیک تعطیل شده.

اما می خواستم بدونم من دقیقا چه پستی داخلش گذاشتم؟؟

پست اول یا دوم باید باشه.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14892776

ممنون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلاماین تاپیک تعطیل شده.اما می خواستم بدونم من دقیقا چه پستی داخلش گذاشتم؟؟پست اول یا دوم باید باشه. ...

سلام فعلا سایت شلوغه من اصلا نمیتونم تاپیک باز کنم بعدا دو سه روز دیگه خواستین بگین باز میکنم

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام فعلا سایت شلوغه من اصلا نمیتونم تاپیک باز کنم بعدا دو سه روز دیگه خواستین بگین باز میکنم

باشه.

ممنون

🦋🦋🦋

سلام

۳ روز شد.

اگر میشه بهم بگین چه پستی نوشتم؟

ممنون

سلام۳ روز شد.اگر میشه بهم بگین چه پستی نوشتم؟ممنون

قربون دهنت 👌👌👌

با مطلب کلی تاپیکتون موافقم.

به غیر از آن عکس (نظری در مورد آن کاربر ندارم)

قربون دهنت 👌👌👌با مطلب کلی تاپیکتون موافقم. به غیر از آن عکس (نظری در مورد آن کاربر ندارم)

ممنونم.

من قبلا اگر کسی در مورد بقیه تاپیک می زد بهشون می گفتم ممنوعه اما این دفعه چون نی نی یار گفته بود که عادی رفتار کن منم همین حرف رو نوشتم.

بعد آمده توی تاپیک من دعوا و...

اگر میشه پست های کاربر بی...... از صفحات ۱۱ و ۱۲ و ۱۳ حذف کنین بعد تاپیک رو باز کنین.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14890305

🟣🟣

ممنون

ممنونم.من قبلا اگر کسی در مورد بقیه تاپیک می زد بهشون می گفتم ممنوعه اما این دفعه چون نی نی یار گفته ...

من اصلا سهمیه حذف پست ندارم که انقدر دارم که کسی شماره بذاره عکس بذاره و فوری باشه بتونم حذف کنم خیلی وقتها سهمیه ام تمام میشه فحشهای زشت رو هم نمیتونم حذف کنم

من اصلا سهمیه حذف پست ندارم که انقدر دارم که کسی شماره بذاره عکس بذاره و فوری باشه بتونم حذف کنم خیل ...

ممنون

🦋🦋🦋

من اصلا سهمیه حذف پست ندارم که انقدر دارم که کسی شماره بذاره عکس بذاره و فوری باشه بتونم حذف کنم خیل ...

سلام

دیروز دیدم این تاپیک تعطیل شده.

البته استارترش از قبل تعلیق شده بود نمی دونم چرا تعطیل شد ...

خیلی حرف های جالبی در مورد استارترش می گفتن.

یکی از کاربران حرف هایی که شما پارسال بهش گفته بودین رو گفت.

یکی از کاربران گفت داری از احساسات کاربرها چند سال استفاده می کنه.

یکی دیگه گفت تا الان خیلی سیم کارت داره.

و...

🟢 کلا تاپیک خوبی بود. باعث می شد بهتر استارتر رو بشناسن که اگر کسی هم خواست کمکی کنه این ها رو ببینه.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14903520

⚪️⚪️⚪️

سلامدیروز دیدم این تاپیک تعطیل شده.البته استارترش از قبل تعلیق شده بود نمی دونم چرا تعطیل شد ...خیلی ...

سلام فایده نداره هر چی بگی بازم کمکش میکنن مگه میشه کمک نکنن مدام عضو بشه و بگه نداریم؟ بعد از این کاربری دو بار دیگه هم عضو شد بستمش مطمئنم الان هم عضو شده امده 

سلام فایده نداره هر چی بگی بازم کمکش میکنن مگه میشه کمک نکنن مدام عضو بشه و بگه نداریم؟ بعد از این ک ...

ممنون

بله درست میگین.