2777
2789
آره عزیزم به احتمال نود درصد

عریزم چرا مال منو نمیگی گلی دعات میکنم بخدا 

عزیززززم یمنم بگوووو لطفاااااا محمدرضا کی پیام میده؟ می‌رسیم بهم‌؟ تصمیم ب مهاجرت میگیره یا نههه

راستی اگه تفسیر فنجون قهوه هم بلدی بفرستم فنجونمو

بچه ها امضای من و تلاش من برای رفتار خوبم با شما به رفتار شما هم برمیگرده وقتی بی دلیل تیکه میندازی و توهین میکنی ۴ برایرشو جوابتو میدم چون از حق خودم نمیگذرم و نمیخوام‌ خودم ناراحت شم و تاوان تربیت بد خانوادگی شما رو هم من نباید پس بدم اگه ی موقع دلتو شکوندم بهم بگو ... اصلا با کسی دعوا ندارم لطفا باهم مهربون باشیم نمیخوام دل کسی بشکنه شما هم برا بقیه نخاین اگه زندگی سختهموندن و جنگیدن هزار بار جذاب تر از جا زدنه، بهش فکر کن 🤎:)  ی صلوات میفرستی به حاجتم برسم؟ مرسی❤️دوست عزیزم ایام محرمه و من حاجت دار دعا کن به حاجتم برسم ، هروقت خاستی بگو منم دعات کنم       امروز تولد شهید ابراهیم هادی هست من نذر میکنم.  اگر پدرم این کار تحصیلی که میخام بکنم رو قبول کنن به نیت ایشون برم خونه سالمندان گل و شیرینی ببرم همچنین ی ختم قرآن با کمک مادربزرگم و هرکی بتونه میخونم براشون امیدوارم حاجت بگیرم ❤️ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مصحح خوبی بهش خورده و با دست باز صحیح میکنه

ایلماه جونمم مال منم بگوو

بچه ها امضای من و تلاش من برای رفتار خوبم با شما به رفتار شما هم برمیگرده وقتی بی دلیل تیکه میندازی و توهین میکنی ۴ برایرشو جوابتو میدم چون از حق خودم نمیگذرم و نمیخوام‌ خودم ناراحت شم و تاوان تربیت بد خانوادگی شما رو هم من نباید پس بدم اگه ی موقع دلتو شکوندم بهم بگو ... اصلا با کسی دعوا ندارم لطفا باهم مهربون باشیم نمیخوام دل کسی بشکنه شما هم برا بقیه نخاین اگه زندگی سختهموندن و جنگیدن هزار بار جذاب تر از جا زدنه، بهش فکر کن 🤎:)  ی صلوات میفرستی به حاجتم برسم؟ مرسی❤️دوست عزیزم ایام محرمه و من حاجت دار دعا کن به حاجتم برسم ، هروقت خاستی بگو منم دعات کنم       امروز تولد شهید ابراهیم هادی هست من نذر میکنم.  اگر پدرم این کار تحصیلی که میخام بکنم رو قبول کنن به نیت ایشون برم خونه سالمندان گل و شیرینی ببرم همچنین ی ختم قرآن با کمک مادربزرگم و هرکی بتونه میخونم براشون امیدوارم حاجت بگیرم ❤️ 
عریزم چرا مال منو نمیگی گلی دعات میکنم بخدا  عزیززززم یمنم بگوووو لطفاااااا محمدرضا کی پیام م ...

ایشالا تا فردا شب پیام میده،اگه تا فردا شب نداد تا دو هفته دیگه صبر کن،مهاجرت نمیکنه اما تو خوشبخت میشی و دوستت داره و بهش میرسی در آینده به احتمال زیاد،اره اسی فنجونتو بفرست

دلمو نلرزون واقعاذذاااا😍😍😍 چجور شخصیه  ی؟همسرم حمایتم میکنه واسه رشته دوممم ؟؟

قدش متوسط رو به بلنده موهاش مشکیه چشم‌و‌ابرو مشکین و اخلاق خوب و مهربونی داره،،،و خب به اختمال زیاد حمایتت میکنه،دلت روشن عزیزم اتفاقات خوبی برات میفته

قدش متوسط رو به بلنده موهاش مشکیه چشم‌و‌ابرو مشکین و اخلاق خوب و مهربونی داره،،،و خب به اختمال زیاد ...

چشممم😁

میخوام کلا اف بزنم این یکسال رو

رو هدف خودم تمرکز کنم

بنظرت اون قبول میشه رتبه عالی؟

توروخدا بگو

اخرش همو میبینیم یا ادم نیست؟

کلا ادم زندگی منه؟

ایشالا تا فردا شب پیام میده،اگه تا فردا شب نداد تا دو هفته دیگه صبر کن،مهاجرت نمیکنه اما تو خوشبخت م ...

وااای مرررسی الان 

اینو چند وقت پیش گرفتم ب نیت رسیدنمون

قدش متوسط رو به بلنده موهاش مشکیه چشم‌و‌ابرو مشکین و اخلاق خوب و مهربونی داره،،،و خب به اختمال زیاد ...

الحمدالله الهی الهی آمین بشه هرچه گفتی🥹😍❤️

اجر دنیا واخرت نصیبت 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

رشته دوممو به اخر میرسونم ؟؟رشته سنگینیه و پر برکت ولی خوب خودم خواستمش

وااای مرررسی الان  اینو چند وقت پیش گرفتم ب نیت رسیدنمون

اسییی فااااالت چقدررررر خیرههههه،بهم دیگه میرسید و تا دو سه روز دیگه حس خوبی درونت به وجود میاد،یک‌ناراحتی یک هفته ای رو برات میبینم که فکر میکنم بخاطر عادت ماهانه یا یک مشکل خیلی کوچیک‌باشه،اکا درنهایت این ماه برات اتفاقاتای خوب خوب میفته

اسییی فااااالت چقدررررر خیرههههه،بهم دیگه میرسید و تا دو سه روز دیگه حس خوبی درونت به وجود میاد،یک‌ن ...

واااای واقعااااا چ خوووب 

اینو قبلا گرفتم البته ماه پیش ی ناراحتی کوچیک داشتم گ حل شد 

میدونی چیه من قراره مهاجرت کنم اون قطعی نیست اگه اون نکنه نمی‌رسیم بهم:((((