حقققق😐😐 اجیی بنظرت بهم میرسیم؟ ینی درست میشه و عرضه داره ازم مراقبت کنه یا خانوادش نمیزارن؟ چون ...
زیاد پسری نیست که بخواد مسئولیت پذیر باشه ،درمورد تو اینطور فکر میکنه که بهت نیاز داره و تظاهر میکنه دوری ازت باعث ازارشه اما اینطور نیست،مامانش آدم خوبیه و خیلی خیرخواهه،سعی کن از این پسره یکم فاصله بگیری تا قدر تو رو بدونه،درمورد قبولی دندون باید بهت بگم اگه تموم این اتفاقات وخوادث و حاشیه ها رو بزاری کنار تا یک سال و نیم دیگه میتونی دندون قبول بشی اما اگه درگیری فکری داشته باشی نه
دخترعمم هست؟ عزیزم درسم چطور میشه؟چه رشته ای میارم؟تجربیم
دخترعمت به احتمال زیاد نمیتونه بیاد،اکه بخونی و براش تلاش کنی همونی میشه که تو میخوای البته اگه از این اتفاقاتی که چند وقته تو ذهنت افتاده دوری کنی و تو حاشیه نباشی
بینشون،هجده و خورده ای،،اگه تایم خوندنتو بیشتر کنی احتمال داره قبول بشی ،بیشتر تست بزن
امتحان فردامو میشه دقیق تر بگی تورو هدا ممنونت
دخترم،محمدرضا غفاریم بازیگره، این اسم هم ماجرا داره پس انقدر نگید پسرهاااا:)خیلی دوست دارم چیزایی بگم که گاهی از اون حالو هوای غم بیارمتون بیرون💜🦄خوشحالیت خوشحالم میکنه پس یه لبخند واسه دلخوشیم بزن و بدون که همونی که بخاطرش داری ناخونتو میجوی و موهاتو میکنی و پوست لبتو و پوست ناخونتو واسش میکنی همونی که بخاطرش پاهات اینطوری داره میلرزه خیلی خوب پیش میره خب من به تلاش تو و قدرت خدا خیلی ایمان دارم پس انقدر حرص نخور بجاشو هروقت دلت گرفت بیا بغلمو بدون تا اخرش من باهاتم🙂🐣💛
بینشون،هجده و خورده ای،،اگه تایم خوندنتو بیشتر کنی احتمال داره قبول بشی ،بیشتر تست بزن
یعنی احتمالش کمه😟
دخترم،محمدرضا غفاریم بازیگره، این اسم هم ماجرا داره پس انقدر نگید پسرهاااا:)خیلی دوست دارم چیزایی بگم که گاهی از اون حالو هوای غم بیارمتون بیرون💜🦄خوشحالیت خوشحالم میکنه پس یه لبخند واسه دلخوشیم بزن و بدون که همونی که بخاطرش داری ناخونتو میجوی و موهاتو میکنی و پوست لبتو و پوست ناخونتو واسش میکنی همونی که بخاطرش پاهات اینطوری داره میلرزه خیلی خوب پیش میره خب من به تلاش تو و قدرت خدا خیلی ایمان دارم پس انقدر حرص نخور بجاشو هروقت دلت گرفت بیا بغلمو بدون تا اخرش من باهاتم🙂🐣💛