2777
2789
حقققق😐😐 اجیی بنظرت بهم میرسیم؟ ینی درست میشه و عرضه داره ازم مراقبت کنه یا خانوادش نمیزارن؟ چون ...

زیاد پسری نیست که بخواد مسئولیت پذیر باشه ،درمورد تو اینطور فکر می‌کنه که بهت نیاز داره و تظاهر می‌کنه دوری ازت باعث ازارشه اما اینطور نیست،مامانش آدم خوبیه و خیلی خیرخواهه،سعی کن از این پسره یکم فاصله بگیری تا قدر تو رو بدونه،درمورد قبولی دندون باید بهت بگم اگه تموم این اتفاقات و‌خوادث و حاشیه ها رو بزاری کنار تا یک سال و نیم دیگه میتونی دندون قبول بشی اما اگه درگیری فکری داشته باشی نه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یک سوال و درست گرفته ،احتمال اینکه هجده و نیم یا نوزده و نیم بشی زیاده

وای مرسی خدا از زبونت بشنوه 🥺

میشه اینم‌بگی..فردا اون شخصی که مد نظرم هست را میبینم؟

ترس با تو همون کاری را میکنه که قیچی با پرنده میکنه پس نترس تا بتونی اوج بگیری..🌱
به احتمال هفتاد درصد

دخترعمم هست؟

عزیزم درسم چطور میشه؟چه رشته ای میارم؟تجربیم

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

بنظرت ته دلش دوسم داره؟ اینو بگم فقط من دوسش داشتم ولی قدر نمیدونه دوری میکنم اره

ته دلش دوست داشتنش همچین پایدار نیست،یک‌گزینه ای روی میز براش حالا معلوم نیست بخاطر درسش هست یا سواستفاده میکنه

دخترعمم هست؟ عزیزم درسم چطور میشه؟چه رشته ای میارم؟تجربیم

دخترعمت به احتمال زیاد نمیتونه بیاد،اکه بخونی و براش تلاش کنی همونی میشه که تو میخوای البته اگه از این اتفاقاتی که چند وقته تو ذهنت افتاده دوری کنی و تو حاشیه نباشی 

بینشون،هجده و خورده ای،،اگه تایم خوندنتو بیشتر کنی احتمال داره قبول بشی ،بیشتر تست بزن

امتحان فردامو میشه دقیق تر بگی تورو هدا ممنونت

دخترم،محمدرضا غفاریم بازیگره، این اسم هم ماجرا داره پس انقدر نگید پسرهاااا:)خیلی دوست دارم چیزایی بگم که گاهی از اون حالو هوای غم بیارمتون بیرون💜🦄خوشحالیت خوشحالم میکنه پس یه لبخند واسه دلخوشیم بزن و بدون که همونی که بخاطرش داری ناخونتو میجوی و موهاتو میکنی و پوست لبتو و پوست ناخونتو واسش میکنی همونی که بخاطرش پاهات اینطوری داره میلرزه خیلی خوب پیش میره خب من به تلاش تو و قدرت خدا خیلی ایمان دارم پس انقدر حرص نخور بجاشو هروقت دلت گرفت بیا بغلمو بدون تا اخرش من باهاتم🙂🐣💛

ته دلش دوست داشتنش همچین پایدار نیست،یک‌گزینه ای روی میز براش حالا معلوم نیست بخاطر درسش هست یا سواس ...

کلا ثبات نداره

اره بخاطر درسشه چون من باهاش باشم رتبش عالی میشه

بنظرت دوری ازش کنم سال دیگه قبول میشه رتبه عالی؟

یا ن

چون خیلی چیزارو نمیدونه

و اینکه خانوادش خوشبخت پولدارن؟

بینشون،هجده و خورده ای،،اگه تایم خوندنتو بیشتر کنی احتمال داره قبول بشی ،بیشتر تست بزن

یعنی احتمالش کمه😟

دخترم،محمدرضا غفاریم بازیگره، این اسم هم ماجرا داره پس انقدر نگید پسرهاااا:)خیلی دوست دارم چیزایی بگم که گاهی از اون حالو هوای غم بیارمتون بیرون💜🦄خوشحالیت خوشحالم میکنه پس یه لبخند واسه دلخوشیم بزن و بدون که همونی که بخاطرش داری ناخونتو میجوی و موهاتو میکنی و پوست لبتو و پوست ناخونتو واسش میکنی همونی که بخاطرش پاهات اینطوری داره میلرزه خیلی خوب پیش میره خب من به تلاش تو و قدرت خدا خیلی ایمان دارم پس انقدر حرص نخور بجاشو هروقت دلت گرفت بیا بغلمو بدون تا اخرش من باهاتم🙂🐣💛