2789
اونم همون حدودا

همسترو شنیده بودم ی هفته دیگه لیست میشه

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برامن خطا میده چنددقه پیش اینجورشد کیا ابنجورشدن

چون شلوغ شده خطا میده

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

تپ ساپ یه هغته دیگ بود گفته خیلیا تقلب کردن اونارو صفر میکنم بعد لیست میشه

قیمت هر ی میلیون همستر میدونین چقدره؟

میدونم هنوز قیمت گذاری نشده ها ‌ولی راسته میگن ۷ دلار؟🥲🤦🏻‍♀️

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

نه اشتباه بوده

تیر اینا گفتن فعلا وقت هس

قیمت هر ی میلیون همستر میدونین چقدره؟ میدونم هنوز قیمت گذاری نشده ها ‌ولی راسته میگن ۷ دلار؟🥲🤦🏻‍ ...

نمیدونم ولی به نظرم ۷ دلار منطقیه

شاید حتی کمتر باشه مثلا ۵دلار

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

لول ۶باچندتاضربه رفتی ؟شوخی میکنی ؟

نه بخدا بدردچی میخوره وقتی سکه ندارم؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

قیمت هر ی میلیون همستر میدونین چقدره؟ میدونم هنوز قیمت گذاری نشده ها ‌ولی راسته میگن ۷ دلار؟🥲🤦🏻‍ ...

هنوز هیچی نگفتن شایعه ست

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.