2777
2789
خبب بگووو  بزذگترین سوتیت جلو‌جنس مخالف😂

توی خواستگاری اومدم چایی بدم به خواستگار چادرم افتاد لباسامم تنگ ضایع بود خیلیی. حالا خداروشکر همسرمه

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خبب بگووو  بزذگترین سوتیت جلو‌جنس مخالف😂

بگو که عکس بدون هیچ لباسی برای کسی فرستادی؟؟ 🤣🤣

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
ای باباااا این چ سوالیهععع همه میبینن اینجاا چی گفتم🤣🤣 واسه همین گفتم بریم شخصی😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣

پس بیا شخصی