2777
2789
عنوان

میاین گریه کنیم ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 30 پست
خیلی جمله ی عجیبیه چیزی که گفتین  گریه کردن آخه خیلی مربوط به وقت نمیشه ، نمیدونم شایدم حق با ...

گریه هام ۳ ساعت طول میکشه 

بعدشم خوابم میگیره

بعدش دلم میگیره

بعدشم ی روزم ب فنا میره😂💔

🍓Pretty savage

من ... ولش کن گریه م نمیاد الان

باشه هر طور که راحتین ✨️

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه فکر میکنن بهترین زندگیو دارم ماشین چمیدونم از خودم خونه و باشگاه دارم 

هربار از مدرسه میام بیرون و سوار ماشینم میشم پچ پچ کردن بچه هارو میشنوم بهم میگن خرپول بی درد

بدون اینکه بدونن من زندگیم چطوره فقط حرف میزنن حتی بهم میگن دختر خراب در صورتی که حتی دوس پسرم ندارم حتی بعضیا چون قدم خیلی بلنده بهم میگن زرافه در همین حد ینی واقعا اذیتم میکنن همه در ظاهر تو کلاس دوسم دارن ولی پشت سرم حرفاشونو میشنوم خیلی اذیتم میکنن خوشحالم که بعد امتحانات دیگه پامو تو مدرسه نمیزارم

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

گریه هام ۳ ساعت طول میکشه  بعدشم خوابم میگیره بعدش دلم میگیره بعدشم ی روزم ب فنا میره😂💔

😄 چه مراحل سختی رو پشت سر میزارین .... 

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .

عزیزم ، کی حالش خوب نشده؟

والا یهو حالش بد شد قبلش داشتیم صحبت میکردیم باهم یهوو گفتن تشنج کرده بیهوشه پلاکتش افت کرده ما فکر مرخص شدنش از بیمارستان بودیم نه این حادثه سنی نداره 26 سالشه خدا رحم کنه خودش    

در خلوت روشن با تو گریسته‌ام برای خاطر زنده‌گان، و در گورستان تاریک با تو خوانده‌ام زیباترین سرود‌ها را زیرا که مرده‌گان این سال عاشق‌ترین زنده‌گان بوده‌اند. ای عشق بی ثمر من........🥀🖤

خنده‌ی بیگانگان دیدم نگفتم درد دل

آشنایا با تو گویم گریه دارد حال من...

فرزند آذربایجان عزیز💚 اندکی شاعر و نویسنده ، به زودی مدرس زبان انگلیسی ، فوتبال دوست و سیاست زده / ضد لیبرالیسم ، ناسیونالیسم ، فمینیسم و قص علی هذا...

همه فکر میکنن بهترین زندگیو دارم ماشین چمیدونم از خودم خونه و باشگاه دارم  هربار از مدرسه میام ...

عزیزم ....شما هم تو دوره سخت زندگیت هستی و حساس شدی کلا نسبت به حرف هایی که پشت سرت میزنن . و هم اینکه دوست های دوران مدرسه ، معلم و ... اینا آدم های موقتن بخدا .. آخرش هم اونا و هم شما میرین سر زندگی خودتون  پس خیلی اهمیت نده بهشون ...میدونم سختم هست واقعا 

من الان خودم دوران راهنمایی یه معلمی داشتم که خیلی دوستش داشتم ، براش کادو میخریدم ، نظرش نسبت به من خیلی مهم بود و خلاصه که کل زندگیم رو می دادم بهشون .... 

ولی اون روز جایی دیدمشون ، و کلی به خودم خندیدم که چرا انقدر برام مهم بودن 

اگه بخوام بگم که زیاده  نگفته بمونه بهتره😶

باشه عزیزم هر طور راحتین ✨️

خنده‌ی بیگانگان دیدم نگفتم درد دل آشنایا با تو گویم گریه دارد حال من...

🤍🥲

خیلی  اخه گریه کنم برای همه چی گریه میکنم کاملا جامع😂

😄😄 چه جالب 

پس حتما کمالگرایین خیلی ، نه ؟!

والا یهو حالش بد شد قبلش داشتیم صحبت میکردیم باهم یهوو گفتن تشنج کرده بیهوشه پلاکتش افت کرده ما فکر ...

آخی عزیزم ... امیدوارم زودی بهشون بیان 

حتما براشون دعا میکنم ، نگران نباشین 🤍 و توکل کنین به خدا

آخی عزیزم ... امیدوارم زودی بهشون بیان  حتما براشون دعا میکنم ، نگران نباشین 🤍 و توکل کنین به ...

دورت بگردم انشالله ممنونم ازت

در خلوت روشن با تو گریسته‌ام برای خاطر زنده‌گان، و در گورستان تاریک با تو خوانده‌ام زیباترین سرود‌ها را زیرا که مرده‌گان این سال عاشق‌ترین زنده‌گان بوده‌اند. ای عشق بی ثمر من........🥀🖤