2777
2789

خونم داره درست میشه و مجبورم پیش پدرشوهرم باشم یه مدت، دیروز تو اتاقم دراز کشیدم پدر شوهرم دراومد گفت که اخلاقت عوض شده چرا میری تو اتاق بیرون نمیای، با زنم صبت نمیکنی، گفتم داشتم صبت میکردم نشد بیام بیرون،و اینکه میخوام شما راحت باشین گفت نه چه راحتی اصلا مارو تحویل نمیگیری 

دیگه از دیروز تاحالا حس تنفر دارم بهشون و چاره ای ندارم تا خونم درست شه

خیر 

حتی پنج تا انگشت دست هم با هم تفاوت دارن و مطمینا تفاوت سلیقه، اعتقادات ، سرگرمی و‌رفت و آمد ها و حفظ حریم بینمون پیش می آمد

خانواده ی همسر من محترم و مهربان هستند ولی من خودم بازم نخواستم پیششون( نه خونشون) حتی توی محلشون زندگی کنم و رابطه ی دوری و دوستی رو انتخاب کردم و واقعا راضیم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مادرشوهر من خیلی آدم خوبیه . هرکس من رو می بینه می گه تو خوشبختی . اما من یک ماه کنارش زندگی کردم و برای یکسال رابطمون خراب شد 

از من توقع داشت ساعتی که اون می خواد بیدار شم و بخوابم . هرجا اون می خواد برم . فلان رفتار رو نکنم . الآنم مسافرم این جا خونش دو ماه موندم مثل کوزت ازم کار کشیده . نمی دونم چرا خریت کردم راه دور عروس شدم . 

اصلا همچین غلطی نکن که تا آخر عمر خودتو لعنت می کنی

خونم داره درست میشه و مجبورم پیش پدرشوهرم باشم یه مدت، دیروز تو اتاقم دراز کشیدم پدر شوهرم دراومد گف ...

اگه میتونیدیه جای کوچیک اجاره کنیدتااذیت نشید ولی اگه شرایطش روندارید ساخت خونتون خیلی طول نمیکشه مجبوریدیه مقطعی تحمل کنید

خیلی ازخانواده هاطورین عروس هرکاری بکنه یه عیب وایرادی پیدامیکنن

بالاخره خودم بهت گفتم😐نخبه
اگه میتونیدیه جای کوچیک اجاره کنیدتااذیت نشید ولی اگه شرایطش روندارید ساخت خونتون خیلی طول نمیکشه مج ...

دقیقا هرچقد براشون کار کنی و بهترین باشی بازم بهونه دارن، اگه اجازه بدم به پوشش و طرز صحبت کردنمم گیر میدن که خداروشکر چنین اجازه ای بهشون نمیدم

جوری بود که میگفتن اینستا بده و باید پاکنی ولی چندبار که بهشون اهمیت ندادم خودشون خسته شدن

دقیقا هرچقد براشون کار کنی و بهترین باشی بازم بهونه دارن، اگه اجازه بدم به پوشش و طرز صحبت کردنمم گی ...

اگه به چیزی گیرمیدن مثل کارکردن وکمک کردن شماهم درحدمعقول انجام بدید نه خیلی افراط کنیدنه تفریط تااین مدت بگذره که انشاالله به دل خوش بریدخونه خودتون به روزای خوب فکرکنید

بالاخره خودم بهت گفتم😐نخبه