2777
2789
عنوان

خودزنی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1623 بازدید | 44 پست
خسته شدم از زندگی نباشم بهتره

خب اول اگه رفتی چون همه خودکشی کرده ها یه جا میرن به فامیلمون بگو واقعا ارزش داشت؟ بعد هم بگو اگه سر می زنه به پدر مادرش بیاد ببینه چه کرده باهاشون.

دیگه بگو لااقل ازدواج نمی کردی اون طرف رو هم بدبخت می کنی.الان فکر کردی رفتی راحت شدی ؟

شنیدم وقتی داشتی میکردی رفتی کمک گرفتی که نمیری تهش فهمیدی ارزششو نداشت.

الان کجایی؟ حالت خوبه؟ جهنمی؟ این همه نماز برات خوندیم از عذابت کم کرد؟

تو خوابم بیا جوابشو بگو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم چیکار کنم حالم خیلی بده دارم دیوونه میشم

ول کن بگو ب درک هر چی میخواد بشه.بشه ریلکس کن خدا هواتو داره من الان یکم پیش فکروخیال داش دیوونم میکرد اصلا ببین تا فردا زنده میمونیم که انقد بخودمون عذاب بدیم من الان بهم ریختم ولی ارزش نداشت خودم اذیت شدم فقط

دلا خوو کن به تنهایی🍁🍃که از تن ها بلا خیزد🍁🍃
خب اول اگه رفتی چون همه خودکشی کرده ها یه جا میرن به فامیلمون بگو واقعا ارزش داشت؟ بعد هم بگو اگه سر ...

دلت پاکه 

خیلییییی 

بغض کردم 

معنی حرفتو تا ته رفتم🥺

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔
منم خسته ام از دیشب خوابم نبرده اومدم پای گوشی بلکه یکم سرگرم بشم خوابم ببره می خوای بگو چیشده.داست ...

مامانم فحاشی کرد فحش بد بهم داد توهمت زد بهم داییم تحدید کرد با خونوادم دعوام شد شوهرم میخواد ازشون شکایت کنه خواست بره بزنتشون نزاشتم از مامانم متنفرم الان رفتم بیشتر زدم سرم داره گیج میره شوهرم هی گفت ببرمت بیمارستان گفتم نمیخام بحث کردم باهاش میخاد شکایت کنه ازشون دعا کن صبح بیدار نشم

مامانم فحاشی کرد فحش بد بهم داد توهمت زد بهم داییم تحدید کرد با خونوادم دعوام شد شوهرم میخواد ازشون ...

داستان جالبی نبود.یه مرد که زنشو دوست داره یه دایی که تهدید می کنه و یه مادر که تهمت میزنه بعد نقش اصلی برای اینکه به خانواده اش اسیبی نرسه خودکشی می کنه.

برا همین خودکشی کردی دیگه؟ که شکایت نکنه؟

بعد نیت نقش اصلی از بین بردن خودش چیه؟ که دیگه مشکل نداشته باشه یا اطرافیانش کمتر دعوا کنن؟

مامانم فحاشی کرد فحش بد بهم داد توهمت زد بهم داییم تحدید کرد با خونوادم دعوام شد شوهرم میخواد ازشون ...

ورا می‌خوای همه چیو بدتر کنی ؟ همه چی برای خودت بدتر میشه مطمئن باش اگه بیدار نشی همین رنج رو تا اخر عمرت تجربه میکنی هر روز ، خیلی زجر اوره درسته ، ولی دیگه اهمیت نده بسه دیگه اهمیت دادن ،