هعم مدیر عضویت: 1399/11/29 تعداد پست: 2153 عنوان لباس پارک | مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 48 پست امروز با بچه ها رفتم پارک یه بلوز و شلوار راحتی پوشیدم بعدخانما رو دیدم چقدر خوشگل کرده بودن خودشون رو لباس گرون آرایش آنچنانی ،،،واقعا چرا؟🙄 بزارین یه جا راحت بریم چقدر آخه این خانمای خوشگل حوصله دارن اینقدر به خودشون میرسن بابا یه ذره خاکی باشین 1403/03/14 | 21:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماریاآنتیک عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 2083 کاش همه خانما حموم رفتن هر روزشون بشه یه عادت بخصوص وقتی میخوان لباس بخرم یا یه مراسم میرن من از نظر بقیه نرمال نیستم..چون زیاد میرم حموم... اما الان تو این هوای گرم میری حموم میری بیرون وقتی برمیگردی لباست خیس عرق هست حالا فکر کن تن تمیز نباشه اون عرق چ بوی بدی میده بنظر من هرکس میخاد بره بیرون تمیزی مو و دندان و نقاط حساس مهمه اسفند ماهی هستم با افتخار
هعم مدیر استارتر عضویت: 1399/11/29 تعداد پست: 2153 من از نظر بقیه نرمال نیستم..چون زیاد میرم حموم... اما الان تو این هوای گرم میری حموم میری بیرون وقتی ... صد در صد یه خانمی لباس پرو میکرد بدون لباس زیر بدنش چسبناک لباس به زور تنش میشد واقعا بعضیا دیگه نه به خودشون ارزش میزارن ونه بقیه
ماریاآنتیک عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 2083 صد در صد یه خانمی لباس پرو میکرد بدون لباس زیر بدنش چسبناک لباس به زور تنش میشد واقعا بعضیا دیگه نه ... باورت میشع زمستون بود من رفتم دکتر دوتا خانم جلو من تو اتاق دکتر بودن... در باز شد داشتن میومدن بیرون من برم داخل بو مرگ میدادن... من حالت تهوع گرفتمدکتره هم عصبانی شد در پنجره باز کرد رفت بیرون تو آبدار خونه مطبش اسفند ماهی هستم با افتخار
هعم مدیر استارتر عضویت: 1399/11/29 تعداد پست: 2153 باورت میشع زمستون بود من رفتم دکتر دوتا خانم جلو من تو اتاق دکتر بودن... در باز شد داشتن میومدن بیرو ... حال بهم زنن😕😕 بعد از کسی که به خودش میرسه بدشون میاد