2777
2789
عنوان

جشن بی بی شاور دیگه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونید و در موردش تاپیک زدید ؟ یه جشنه که توش با کمک هم وسایل سیسمونی رو می‌چینند و قبلش یه لیست ...

من دایی و خاله هام یه رسم قشنگی دارن خونه هر کدوممون که نو خونه هستیم میخوان برن از هم مشورت میگیرن تا یکیشون زیر زبون طرفو بکشه ببینه چی لازم داره همونو میخرن😂😂

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
وای چه مسخره و حقیرانه

واقعا حقیرانه است 

ختنه سورون ماها خوبه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خب الان دقیقا این موضوع به شما چه مربوطی هست؟؟ که بهت فشار اومده؟! طرف دلش میخواد دوست داره واسه بچ ...

چته خب 😐

نظرشو گفته اسم شخصی خاصیم نداده 

شما برای بچت بگیر اما بد نیست قضاوت های مختلف رو هم بدونی جون به تقویت روابط اجتماعیت کمک میکنه 

از نظر منم درست نیست والدین بهای بیش از حد به بچه شون بدن همون طور که برعکسشم بده. کودک آزاری و فرزند سالاری هر دو آسیب زاست

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
نمیدونید و در موردش تاپیک زدید ؟ یه جشنه که توش با کمک هم وسایل سیسمونی رو می‌چینند و قبلش یه لیست ...

عزیزم همچنین چیزی نیست 

ی جشنی هست که چند ماه قبل بدنیا اومدن بچه میگیرن در اصل دورهمی هست و هر کسی هر چیزی دوست داره واسه بچه میخره میاره

لیستی به کسی نمیدن که شما باید فلان چی بخری بیاری 

به نظر من یه جشن بعد تولد نوزاد گرفته بشه و یه جشن خوب باشه و همه اقوام و فامیل ها رو دعوت کنن مثلا بعد از چهل روزگی نوزاد یا تولد یکسالگی و خودشون رو راحت کنن ، به همه هم قبل زایمان خبر بدن که قصد داریم جشن بگیریم واسه همین خیلی ها دیگه اون روزهای اول تولد نمیان و مزاحم مادر و نوزاد نمیشن 

بقیه جشن ها رو آدم میتونه بین خانواده خودش و همسرش برگزار کنه و عکس و فیلم بگیره که به یادگار بمونه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
من دایی و خاله هام یه رسم قشنگی دارن خونه هر کدوممون که نو خونه هستیم میخوان برن از هم مشورت میگیرن ...

دقیقا اینجوری هم مهمون ها میدونن چی بخرن هم وسایل تکراری و اضافه خریده نمیشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
عزیزم همچنین چیزی نیست  ی جشنی هست که چند ماه قبل بدنیا اومدن بچه میگیرن در اصل دورهمی هست و ه ...

بی بی شاور لیست ندیدین؟

حتی خیلی زوج ها با فروشگاه هایی که میپسندن چک میکنن و مهمون از لیست فروشگاه انتخاب میکنه

چته خب 😐 نظرشو گفته اسم شخصی خاصیم نداده  شما برای بچت بگیر اما بد نیست قضاوت های مختلف رو ه ...

اسم شخص خاصی نداده اما ی نفر دور و اطرافش گرفته که ایشون الان اومده میگه این جشن چیه؟؟!

عزیزم هر مدل آسیبی میخواد بزنه به خود شخص مربوطه نه به ما 

من نظر شخصی خودم همه این جشن هارو نمی‌پسندم اما بعضی هاشو‌ دوست دارم 

خب دلیل نمیشه بیام اینجا نظر خودمو تحمیل کنم به بقیه 

فرزند سالاری یا هر نوع اسیب دیگه به ما مربوطی نیست 

بی بی شاور لیست ندیدین؟ حتی خیلی زوج ها با فروشگاه هایی که میپسندن چک میکنن و مهمون از لیست فروشگاه ...

ما میگیم نره این میگه بدوش ما میگیم چشمامونو در میارن این میگه لیست ندیدی؟ نه ندیدیم اصلا نمیخوایم ببینیم