2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش شوهرتو تصور کردم که کلافه ست تو عروسی وخیلی تو فکر و وانگار روی میزی یا حاشیه دیواری نشسته رنگ ...

هنوز که عروسی نرفتیم تا ببینم چی میخواد اونجا بپوشه اصلا آدمی نیست که لباسامو از قبل بدونم چی دلش میخواد بپوشه.رنگ پوست صورتش تقریبا گندمیه ولی کلا سفید پوسته.به نظرت دیگه دوستم نداره؟امیدوارم حالا عروسی بیاد آبروم نره

راستش شوهرتو تصور کردم که کلافه ست تو عروسی وخیلی تو فکر و وانگار روی میزی یا حاشیه دیواری نشسته رنگ ...

@۳۳۱۱۱۱aland

سلام عزیزم ببخشید حس کراشم بهم میگی بینمون چی میشه میشه یه سوال مهم بپرسم ازت🥺 چندوقت پیش چندماه پیش من طلسم باطل کردم اون طلسم کار دخترعموم بود یا کار خواهرم بود

دلم به بچم میسوزه که میخواد سرنوشتش چی بشه.آخه میگه اگه جداشی نمیزارم بچه را ببینی؟دیگه چی حس می‌کنی راجع به زندگیم؟تو را خدا بگو