2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازمایش بتا هم بده و سونو تشکیل قلب هم برو تا سه ماهگی هم به کسی نگو 

فردا یکی دیگه هم میزنم اگه بازم دوتا خط افتاد میرم ازمایش

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ماه قبل زده بود اما بارداریم شیمیایی بود بتام خیلی کم بود سقط شد این ناه دوباره زده یکم موعدم امر ...

انشالله که بارداری برا منم دعا کن دو ساله منتظرم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
احساس میکنم اشتباه شده اصلا باورم نمیشه

نهههه اشتباه نیست مثبته عزیزم انشالله قدمش پر خیر و برکت باشه الان ب شوهرت نگی ها یواشکی برو آزمایش بده شب با ی آهنگ و کفش و لباس بچه کادو کن بده شوهرت مثل من نشی ج آزمایش و بردم گذاشتم کف دست شوهرم گفتم بیااا😂😂

انشالله که بارداری گلم بی بی چکت چند دقیقه ای مثبت شد؟

والاه نمیدونم دو روز پیش بی بی زدم همینکه یه خط انداخت انداختمش دور الان داشتم اشغالارو تمیز میکردم دیدم دوتا خط افتاده واسه همینه باورم نمیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نهههه اشتباه نیست مثبته عزیزم انشالله قدمش پر خیر و برکت باشه الان ب شوهرت نگی ها یواشکی برو آزمایش ...

گفتم تموم شد رفت🤣🤣🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40