به نظرتون درست میگن خانواده هایی که درآمد خوب ندارن یا قشر متوسط به پایین هستند نباید بچه ی فقیر بدنیا بیارن ؟ نظرتون چیه؟ درسته حرفشون ؟ موافقید یا مخالف نظرتون رو بدون ترکوندن تاپیک بگیر و منطقی صحبت کنیم کنار هم .
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
درسته به نظرم که همیشه مدیون اون بچه ان از اونایی که بچه میارن و میگن خودش میره کار میکنه و پ ...
منم با این حرف مخالفم که میگن بچه بزرگ بشه بره خودش در بیاره باشه اگر کار و موقعیت کار فراهم بود که بچه ها بتونن کاری پیدا کنن شاغل بشن بله حق با شما ولی کار مناسب حقوق کافی که یه زندگی معمولی راه بندازن حق با شماست که میگی بچه خودش بره در بیاره
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم