2777
2789
عنوان

قضیه اش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 40 بازدید | 47 پست

فقط وارد شدم

میزنم رو همستر

از قسمت ماین هم هم پروفیت میبرم بالا

یه سری کارت هم هست که اونا رو نمیدوم چیه کلا 

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

ممنون میشم اگه خواستی وارد شی با لینک من وارد شی توضیحم خواستی بهت میدم

راستی یه خبر بد باید کسی که با لینک ما میره شماره امونو داشته باشه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط وارد شدم میزنم رو همستر از قسمت ماین هم هم پروفیت میبرم بالا یه سری کارت هم هست ک ...

برو تو یوتیوب آموز ببین الکی پروفیتت نبر بالا آموزش مراد پور و ببین

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مرسی باشه

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

یه ببین اینا ارز دیجیتاله من خودم تازه آشنا شدم  با کلیک کردن تعداد سکه هات میره بالا حالا با ...

ب کی میفروشید ? تا حالا کسی پول گرفته واقعا؟

آتش لازم نیست در این شهر...اینجا انسان از انسان میسوزد🥀

مرسی گفتی

ب کی میفروشید ? تا حالا کسی پول گرفته واقعا؟

بابت همستر نه هنوز لیست نشده ولی نات کویین تموم شد آره خیلی ها فروختن

یه صفحه ای برات باز میشه هی باید کلیک کنی و سکه جمع کنی 

بعد طبق اون تعداد سکه ای که جمع کردی بهت پول واقعی میدن. البته الان هنوز لیست نشده همه فقط دارن جمع میکنن تیر ماه لیست میشه و میتونی بفروشی 

در کل پشت این قضیه یه چیزایی وجود داره هیچکس به کسی پول مفت نمیده 

من که خودم این بازیو شروع نکردم

مرسی گفتی

خواهش