2777
2789
عنوان

عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 28 پست
فقط علاقه معمولي داري يا دوست داري باهاش رابطه فيزيكي ام داشته باشي

چه فکرایی می کنیا من فقط دوست دارم باهاش صمیمی باشم مثل خواهر 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط علاقه معمولي داري يا دوست داري باهاش رابطه فيزيكي ام داشته باشي

😂😂😂بخدا منم ۱۵ سالم بودم نسبت به یه دوستم اینجوری بودم. دوست داشتم باهاش صمیمی باشم. ولی دیگه از این فکرا نبود تو کله ام. 

💕💕💕💕💕تیکر یکسالگی پسرم💕💕💕💕💕
اگه فقط همینا باشه بد نیست البته یه خورده غیر طبیعیه.من همچین حسی به خواهرمم ندارم بااینکه خیلی دوست ...

من خیلی ادم احساسی هستم وقتی یکی بهم محبت می کنه من هزار برابرشو جبران می کنم دست خودم نیست ذاتیه

😂😂😂بخدا منم ۱۵ سالم بودم نسبت به یه دوستم اینجوری بودم. دوست داشتم باهاش صمیمی باشم. ولی دیگه از ...

خوب ممكنه يه ادم فقط يكيو دوست داشته باشه يا ممكنه دلش بخواد باهاش رابطه داشته باشه،من برام روشن نبود برا همين پرسيدم،وكرنه البته كه ميشه 

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
من كه به نظر خودم فكر عجيبي نكردم،سوال پرسيدم

گارفيلد جان شما از ديد تخصصي به مسئله نگاه كردي خواستي كمكش كني بگي مشكلي داره يا نه ايشون ولي گويا خودش با بقيه دعوا داره 

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
من خیلی ادم احساسی هستم وقتی یکی بهم محبت می کنه من هزار برابرشو جبران می کنم دست خودم نیست ذاتیه

به نظرم اگه واقعا بنظرت ادم خوبيه واسه دوستي خيلي اروم اروم جلو برو،يهو جو بگيرتت بري جلو طرف ميترسه ميكه چرا يهو باهام صميمي شده

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

مواظب باش یه وقت ضرر نکنی مطمعنی طرفت لیاقت اینهمه محبت تورو داره؟یه وقت سر خورده نشی بعد از نظر روحی خیلی آسیب میبینی.بپا ازت سوال استفاده نکنه.

مهربانی تورا زیباترین فرد درجهان میکند فرقی نمیکندظاهرت چگونه باشد☺
گارفيلد جان شما از ديد تخصصي به مسئله نگاه كردي خواستي كمكش كني بگي مشكلي داره يا نه ايشون ولي گويا ...

کار شما درست نیست میای تو تاپیک طلبکارانه نظر می دی

مواظب باش یه وقت ضرر نکنی مطمعنی طرفت لیاقت اینهمه محبت تورو داره؟یه وقت سر خورده نشی بعد از نظر روح ...

مرسی که درکم می کنی

به نظرم اگه واقعا بنظرت ادم خوبيه واسه دوستي خيلي اروم اروم جلو برو،يهو جو بگيرتت بري جلو طرف ميترسه ...

ادم خیلی باشعوریه چون تو برخوردهایی که داشتیم واقعا من چیز بدی ازش ندیدم