2777
2789
فدات شم همچنین ، عکس کوچولوتون رو بردارید ماشالا ناز چشم میاد... همیشه بهش چشم نظر بزنید

محبت داری عزیزم الان دیگ شش سالشه تقریبا مردی شده واسه خودش

ی صلوات برای سلامتی دخترم مهمونم کن مهربونم🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماشالا خدا براتون نگه داره و سایه شما رو سرشون مستعدام باشه الهی هزار الله اکبر

خدا حافظ عزیزان شما باشه انشالله

بعد 2 سال هنوز هیچی عادی نشده 

عادی نمیشه عادی سازی میکنیم منم دلم تنگ بود ولی مسخره بچگی یه کاری کرد الان بهش نه حسی دارم حتی نفرت دارم ازش و واقعاً ازش ممنونم آبروم رو پیش بابام و داداشم برد

....
عادی نمیشه عادی سازی میکنیم منم دلم تنگ بود ولی مسخره بچگی یه کاری کرد الان بهش نه حسی دارم حتی نفرت ...

از دوتا از عزیزانم بیخبرم.. تاحالا پارتنر نداشتم

مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ
از دوتا از عزیزانم بیخبرم.. تاحالا پارتنر نداشتم

بیخبری هم خیلی بده دل آدم آروم نمیگیره ، برای منم پارتنر نبود عشق بچگی بود پیام داد جوابشو دادم از ترسش ک پا ندادم بهش رفت به بابام نشون داد

....
بیخبری هم خیلی بده دل آدم آروم نمیگیره ، برای منم پارتنر نبود عشق بچگی بود پیام داد جوابشو دادم از ت ...

امیدوارم از این به بعد حالت همیشه خوب باشه

استارتر، عزیزم ببخشید تاپیکت از موضوع اصلی خارج شد 

مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ

ساعت خوابم جابه جا شده

تا ۴صبح بیدارم

❤️ای تو بهانه واسه بودن ❤️ای نهایت رسیدن❤️ ای تو خود لحظه ی بودن❤️ تا طلوع صبح خورشید و دمیدن ❤️تو رو اون لحظه که دیدم، به بهانه هام رسیدم❤️ از تو تصویری کشیدم، که اونو هیچ جا ندیدم❤️ تو رو از نگاهت شناختم ،قصه از عشق تو ساختم❤️ تو رو از خودت گرفتم، با تو یک خاطره ساختم❤️من با این آهنگ زندگی کردم... زندگی ...

تو گوشی شوهرم عکس های وضعیت واتساپ همکارشو که هروقت میزاشته اون اسکرین گرفته اسکرین هاشو دیدم امروز ...

چجوری وضعیتی ؟خانومه عکسای خودشو گذاشته بود وهمسر شما اسکرین گرفته بود؟

چجوری وضعیتی ؟خانومه عکسای خودشو گذاشته بود وهمسر شما اسکرین گرفته بود؟

عکس های خودشو با کلی افکت گذاشته بود تو مهمونی های مختلف اینم از همش اسکرین گرفته بود بعد یادم اومد چند وقت پیش رفتیم اردبیل واسش از اونجا عسل آورد گفتم واسه چی گفت به هرحال میدونه من اردبیل بودم کار مالیمم پیشش گیره . 

عکس های خودشو با کلی افکت گذاشته بود تو مهمونی های مختلف اینم از همش اسکرین گرفته بود بعد یادم اومد ...

نپرسیدی فازش چیه؟

نپرسیدی فازش چیه؟

میگه عکساشو واسه همکارانی ک شمارشو ندارن گرفتم آخه  زنه عذر میخوام آدم درستی نیست و صیغه پیرمردای پولدار میشه ازشون مال و اموالشان میگیره اینو خود همسرم گفت بعد خیلی هم ولنگ و بازه چند تا از همکاراشم میخوان با زنه اوکی بشن