2777
2789
عنوان

نمیتونم زندگیمو با یه بچه تصور کنم...

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 85 پست
ایشالله خدا بهت قوت بده مرسی از راهنماییت عزیزم

موفق باشی گلم ،🌺

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه قشنگ 😊 خدا حفظشون کنه برات عزیزم، پس یکمی دیگه صبر میکنم، شاید مثل شما مشتاق شدم

اره بنظرم اون نیازه بیاد سختی بچه هم به چشم نمیاد بعدش هم بچه با بچه فرق داره پسرم از اول هزار ماشالله ارام بود اصلا اذیت نشدم کلی تفریح و مسافرت می رفتیم، یا از اول وابسته نبود می دادم به مادر یا مادرشوهرم خودم می رفتم پی کارام ولی دخترم یه بلایی نگو دو سالشه سرویس شدم از دستش به شدت وابسته است حتی پیش شوهرم هم نمی ایسته مجبورم همه جا ببرمش

عزیزم فکرکنم مادرخوبی باشیددراینده چون ازجملات وپاسخگوییتون معلومه بسیار خانم مودب وخوبی هستید ان شا ...

خیلی ممنونم عزیزم، خوبی از خودتونه

ممنون از دعای قشنگت، همچنین برای شما

نه تازه 8 ماهش هست خیلی هم فضوله 

ای جون دلم 

الان زمان قند عسل شدنشه

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
منم دوتا دختر دارم خیلی ممنونم از دعای قشنگت ، خدا بچه های شمارم حفظ کنه انشاالله خوشبختیشونو ببینی& ...

عزیزمی 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘