من باز خاستم ب زندگیم ب شوهرم ک دوسش دارم وازبچگی هم دوسش داشتم فرصت دوباره بهش بدم ازش جدانشم ولی شوهرم هم جلوچشای من خیانت میکنع جلوچشام بایع زن بود حالاامروز برگشته بهم میگ من باهرکی وهرجور دلم بخاد میگردم میگ برای من اصن زن کیلوچنده تو کی هستی ک من بخام زن بازی هاموازتو پنهون کنم وگف ک توک رفتع بودی برای چی برگشتی ب خونع من منم دیگ دیدم ک باخاک یکسان شدم برگشتم بهش گفتم پس حالاک اینطوره عیبی نداره من خونه تو میشینم خودت برو کارهای طلاق توافقی رو انجام بده مهرطلاق وبزنیم شناسنامه هامون اونموقع تاقیامت جداشیم توام باهرکی میخای باش ازدواج کن هرغلطی ک میخای گف قبول فقط دلم برای بخت سوخته خدم میسوزه😔💔
[QUOTE=341401591]خودتو قوی کن بزار بره یه روز میاد قدرتو رو میدونه ولی این تو هستی که دیگه انتخابش نمیکنی به خدا توکل ...[/QUOTEبله دقیقا میدونید ازخدا میخام ک جوری بزنه زمین ک پیش من شرم کنه اون محبت هایی ک من بهش کردم و ب هرکتک و بددهنی هاشو همع چی شوتحمل کرذم جز احترام چیزی نگفتم بعش
[QUOTE=341401591]خودتو قوی کن بزار بره یه روز میاد قدرتو رو میدونه ولی این تو هستی که دیگه انتخابش ن ...
من ۱۴ سال زندگی کردم از اعتیاد و رفیق بازی و خیانت بگیر تحمل کردم تحمل کردم بعد اومدم به خودم دیدم نه درست نمیشه هیچ طلبکارم هست برام مُرد تموم شد دیگه الان فقط به فکر خودم و بچه هام هستم فقط واگذار کردم به خدای خودم