2821
2789
عزیزم منظورتون از اینکه چی مناسبمه چیه؟  ممنون ازتون ❤

وقتی نتیجه رو چک میکنی بنظر رشته پولسازی نمیاد اما درواقع اگر ادامش بدی و یکم تلاشتو بیشتر کنی توی دانشگاه یه جا مشغول به کار میشی که مربوط به رشتته که خرج خودت رو میتونی در بیاری

دقیق متوجه نشدم عزیزم مرگمو چطور میبینی؟در بستر بیماری یا چی؟

عزیزم این مربوط به مرگ نمیشه... توی زمانی هست که هم از لحاظ روحی اوکی ای هم از لحاظ جسمی.. حتی اگر مواظب خودت باشی باز هم رخ میده 

مرگت بابت اون موضوع نیست اما کاری میکنه که مرگ روحی داشته باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستم میخواد بدونه دانشگاه چی قبول میشه امسال؟؟  اسمش یگانه است  چند سالگی ازدواج میکنه ...

رشته ای که زیاد خوب نیست اما از نظر خودش اوکیه

دیر ازدواج میکنه اما با شخص تقریبا مناسب

محمد بهم حسی داره یا به چشم خاهر میبینه؟پسرخالمه

اسم خودم مهسا

و اینکه رفتاراش منظوری داره یا من اشتباه منوجه میشم

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱https://uupload.ir/view/aqp-ir52rsdhwyzkugripiqqrhz0t9z3xr3eam8j-vkp-vhj8yjlhc_7bg_lochnycru2q06dpvo7l-3fdkadliikr5zra0b_kxtw.mp4/

محمد بهم حسی داره یا به چشم خاهر میبینه؟پسرخالمه اسم خودم مهسا و اینکه رفتاراش منظوری داره یا من ا ...

اره عزیزم بهت حس داره خیلی و حتی اینده خوبی هم پیش روتونه اما توی ازدواج نه احتمالا یه رابطه کوتاه مدت خواهید داشت اگر خودت استارتش رو بزنی از رفتاراش منظوری نداره درونش باعث میشه انجام بده بخاطر جذب تو انجام نمیده

اره عزیزم بهت حس داره خیلی و حتی اینده خوبی هم پیش روتونه اما توی ازدواج نه احتمالا یه رابطه کوتاه م ...

مرسی عزیزم

پس چرا جلو نمیاد؟هیچی نمیگه

و اینکه تا اخر تابستون ابراز علاقه ای نشونه ای پیشنهادی چیزی از طرفش نیست؟

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱https://uupload.ir/view/aqp-ir52rsdhwyzkugripiqqrhz0t9z3xr3eam8j-vkp-vhj8yjlhc_7bg_lochnycru2q06dpvo7l-3fdkadliikr5zra0b_kxtw.mp4/