2777
2789
سلام عزیزم من اول یه سری خواب هایی میدیدم که زود تعبیر میشد و توی همون تایم هم تا به یه سری افراد فک ...

من الان اینجوری بودم خب. 

یبار یه تاپیک حس ششمی دیدم الکی گفتم حس ششمیم

اما هر چی گفتم درست دراومد

بعد چن تا اومدم پیشنهاد دوستی دادن

مشخصات دختره رو گفتم 

موهاش بلند چشماش سبز 

هر چی گفتم حس ششمی نیستم قبول نکرد چن تا سوال ازم پرسیدن رفتن. 

جالب بود خودمم قبول ندارم ک حس ششمیم

پشیمون میشه از کارش میاد سمتت 

پس چرا الان همش طلبکاره یه هفته ست تقریبا از اون دعوا گذشته ولی اصلا انگار ن انگار.به نظرت حس بدبینیش نسبت به خانوادم از بین میره؟میفهمه که پدرش مقصر بوده؟به نظرت براش دعا بگیرم یا اصلا نرم پیش دعانویس؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم من اول یه سری خواب هایی میدیدم که زود تعبیر میشد و توی همون تایم هم تا به یه سری افراد فک ...

خب منم توی خواب وبیداری همه چی رو متوجه‌میشم...یعنی الان بگن فلانی مریضه سریع میفهمم که خوب میشه یا فوت میکنه...مخصوصا توی بیداری همه‌ی اتفاقات رو متوجه میشم بلطف خدا...ولی بهش نمیگم حس شیشم 

اللهم عجل الولیک الفرج💚
1 فرزند دختر

پاس میشم ؟ 

چندتا بچه خواهم داشت ؟ 

دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم…    سکوت من به این معنا نیست که نمی توانم جواب دهم بلکه نمیخواهم دل کسی را بشکنم   اصالت را یکی دروغ نگفتن معنا میکند دیگری تهمت نزدن ولی من اصالت را برده ذات بد نبودن معنا میکنم  قله ای که چند بار فتح شود بی شک تفریحگاه عمومی میشود مواظب قلبت باش همه آدما روزی از دنیا می رن و چیزی که باقی می مونه اعتبار اوناست ‌‌‌... پس اعتبار مون رو حفظ کنیم که واقعی ترین دارایی یک انسان به اعتبار اونه     _ یه دختر مو فرفری چشم درشتم که دردای زیادی کشیده تو زندگیش اما با این وجود تجربه های زیادی هم داره   سوال علمی راجب بدن داشتین راجب اقتصاد داشتین  دلتون گرفته بود خواستید درخواست دوستی بدین درخدمتم ☘️❤️     https://abzarek.ir/service-p/msg/1716079  دیگر هیچکس او نخواهد شد ... حتی خودش .. درد ناشی از تکامل ...رو دارم تجربه میکنم 
میشه لطفاً جواب منم بدی خیلی ناراحتم این روزام داره برام عین جهنم میگذره

عزیزم ناراحت شدم واقعا برات ولی اصلا خودتو اذیت نکن به زودی از کارش پشیمون میشه🌹🌹

منو رضا بهم می‌رسیم 

مامانم اگه این چن روز بگم بهش مخالفت میکنه یا نه

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.       

خب منم توی خواب وبیداری همه چی رو متوجه‌میشم...یعنی الان بگن فلانی مریضه سریع میفهمم که خوب میشه یا ...

میشه حستو درموردم بگی همه چی

یا درمورد اونی ک بهش فکر میکنم 

عزیزم ناراحت شدم واقعا برات ولی اصلا خودتو اذیت نکن به زودی از کارش پشیمون میشه🌹🌹

ممنون که همدردی کردی.انقدر آدم مغروریه که فک نمیکنم پشیمون شه.ولی حس ششمی ها حتی شما میگی که پشیمون میشه به نظرت چقدر طول می‌کشه تا بیاد واسه آشتی؟