2777
2789
عنوان

جراحی زانو

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 71 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من برای اینکه پدرم جراحی تعویض مفصل زانو رو پیش کدوم پزشک انجام بدن خیلی تحقیق کردم و حضوری به مطب دکتر میرکاظمی مراجعه کردم واقعا ایشون یکی از حاذق ترین و ماهر ترین ارتوپدی هستن که از مراجعه بهشون نتیجه گرفتیم

من مامانم پارسال پروتز زانو انجام داد خودمون از شرکت گرفتیم پروتزو،امسالم میخاد پای دیگشو عمل کنه ولی دیگه نمتونیم مستقیم از شرکت بگیریم دکتر خودش میفروشه و مطمئنا کلی رو قیمت کشیده😑کسی جدیدا میخاد عمل کنه؟ پروتز از شرکت میگیرین یا از خود دکتر؟

من زانوی پرانتزی داشتم و خیلی از دردش رنج می‌بردم. قبل از عمل، هر روز حس می‌کردم که دارم از درد دیوونه می‌شم. اما بعد از جراحی، انگار یک زندگی جدید پیدا کردم. دکتر مجدی خیلی ماهرانه عمل کرد و الان دیگه راحت راه میرم. خیلی خوشحالم که به ایشون مراجعه کردم.

من چندین سال بود که از درد زانو و مفصل رنج می‌بردم و دیگه توان راه رفتن نداشتم. جراحی تعویض مفصل که دکتر مجدی انجام داد، زندگی من رو عوض کرد. الان میتونم راحت ورزش کنم و دوباره به کارهای روزمره‌ام برگردم. به همه توصیه می‌کنم حتماً به ایشون مراجعه کنن