2777
2789
عنوان

میخوام عکسم رو بذارم بیاینن

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 88 پست
خب کاش یه جور بهش بفهمونی که  حتی اگه زنشم طلاق بده به تو نمی رسه  چون الان فکر کنم واقع ...

نمیدونم بخدا چطوری بفهمونم یه لحظه نمیتونم برم بیرون همش احساس میکنم دور و ور منه و میترسم یه بلایی سرم بیاره

دخت شیرازی🥹💕
پس چرا عکسا و پیاماشو نگه داشتی  ؟؟؟ چرا توسن کم ازدواج کردی تو الان باید دنبال درسو دانشگاه ب ...

قزبونت برم این عکس رو از پروفایلش برداشتم که برای شما بفرستم🥲

پیاماش مال اکانت خیلی قدیمی که سه ساله پاکش کرده بودم و دیروز بالا اوردمش

دخت شیرازی🥹💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قزبونت برم این عکس رو از پروفایلش برداشتم که برای شما بفرستم🥲 پیاماش مال اکانت خیلی قدیمی که سه سا ...

میدونی از پیاماشو حس کردم پسر عمت تا زمانی که طبق میلش رفتار کنی خوب ولی اگه مخالفت کنی از این رو به رو میشه اصلا تعادل نداره

ازدواج بعدیتو عاقلانه تر تصمیم بگیر   

میدونی از پیاماشو حس کردم پسر عمت تا زمانی که طبق میلش رفتار کنی خوب ولی اگه مخالفت کنی از این رو به ...

قبلنا اگه کاری میکردم که به مذاقش خوش نمیومد وسایل رو میزد میشکست شیشه هارو میشکست روانی میشد اصن عربده می‌کشید ولی دستش به من نمی‌خورد

خودش رو فقط عذاب میداد

دخت شیرازی🥹💕
ببین پسر عمم طوری بود یه نفر تو خیابون ازم آدرس می‌پرسید و مرد بود و اون نمی‌دید و میشنید که همچین چ ...

پس پسر عمت خیلی آدم داغونی هست و خوب شد باهاش ازدواج نکردی وگرنه میخواست تو خونه حبست کنه

فیلم ملی و راه های نرفته اش رو دیدی شاید شبیه اون میشدی🤐

پس پسر عمت خیلی آدم داغونی هست و خوب شد باهاش ازدواج نکردی وگرنه میخواست تو خونه حبست کنه فیلم ملی ...

همیشه اینطوری بود که میخوای با دوستات بری بیرون عزیزم برو خوش بگذره برات پول میزنم منکه میرفتم این دنبالم راه میفتاد کافی بود یه پسر بهم نزدیک بشه این مثه بتمن می‌پرید کتک کاری میکرد

دخت شیرازی🥹💕
یعنی باهم درگیر شدن اون زمان؟

نه دیگه واسه همین میگم خدا بهش رحم کرد

محسن اون اولا همیشه پیام فحش میداد که تو لاشی هستی قدر عشق منو ندونستی یروز حسابتو میرسم و این حرفا 

دختر عمم میگفت همیشه بعد اینکه تورو میبینه خونه میره گریه میکنه

دخت شیرازی🥹💕
نه دیگه واسه همین میگم خدا بهش رحم کرد محسن اون اولا همیشه پیام فحش میداد که تو لاشی هستی قدر عشق م ...

آدم نمی دونه دلش براش بسوزه یا نه ولی رفتار های خودش باعث این اتفاقات شده و تو رفتی با کس دیگه ازدواج کردی 

آدم نمی دونه دلش براش بسوزه یا نه ولی رفتار های خودش باعث این اتفاقات شده و تو رفتی با کس دیگه ازدوا ...

چی بگم بخدا🥲هن زندگی خودمو خراب کردم هم زندگی اون رو

دخت شیرازی🥹💕
2790
2778
2791
2779
2792