2777
2789
عنوان

عروس هلندی

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 47 پست
خیلی اعصاب میخاد مالامنم صبح خیلی زود جیغ میزدن  اگه دستی بیارش بیرون ولی خیلی مراقبش باش&nbs ...

کلا بیرونه.دستی پسرمه.یکی قبلا داشتیم اون کوچک بود اوردیمش فکر میکرد پسرم مامانشع.همش دنبال پسرم بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیادازقفس بیرون نیارباعث مسمویت فلزات میشه جیغ زدن دلیلش اینکه خوشحال ازصاحبش ومیخادتو باهاش صبحت ک ...

میشه درمورد مسمومیتش بگی.مال ما همش بیرونه.تو قفس جیغ میزنه یعنی بیارینم بیرون.بیزون ساکت میشه.

میشه درمورد مسمومیتش بگی.مال ما همش بیرونه.تو قفس جیغ میزنه یعنی بیارینم بیرون.بیزون ساکت میشه.

مسومیت فلزات توخونتون میگرده وفلزات نوک میزنه ومیبینی بعدیه مدت داره ازبین میره وضعیف میشه

باهاش حرف بزنی عذرخواهی کنی اروم میشه جیغ نمیزنه

مسومیت فلزات توخونتون میگرده وفلزات نوک میزنه ومیبینی بعدیه مدت داره ازبین میره وضعیف میشه باهاش حر ...

والا این فقط به کتاب ها نوک میزنه.اتفاقا میره جلوی مبل می ایسته ولی نوک نمیزنه اصلا.فقط به کتاب 

من اول ی نرداشتم میگف سارا سارا  بعد براش جفت خریدم دیگه صدام نمیزد همش باجفتش میرفت تولونه ب ...

وای اون یکی عروس خیلی مست بود و پرهای عروس خودت میکند وازبوی شوری خون خوشش میومد خوب ردکردی اون عروس باعث‌ نابودی جوجه هاش

والا این فقط به کتاب ها نوک میزنه.اتفاقا میره جلوی مبل می ایسته ولی نوک نمیزنه اصلا.فقط به کتاب  ...

اتفاق دیگه یکدفعه میفته چون نگاهشون مثل ایینه بیفته به جواهرات وفلزات هی نگاه میکنن فک میکنن اون طرف عروس دیگه ای هست نوک میزنن

وممکن رو زمین هرچیزی که وجودداره بخور

تربیت شدهست عروستون برای پی پی و غذامیره تولونش 

اسم کاربری من؟ 🤣خیلی وقته کابر خاموش بودم یه کاربری دیگم هم ترکید🙁 داشتم آهنگ گوش میدادم این اومد ...

چ جالب😍😂برعکس من گرفتار شدم تا اسممو قبول کردد

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
چندسالشون جفت وسن بالاباشن اموزش پذیری ندارن نرو ماده اش تشخیص دادن  یکسال اموزش میخادتکلمشو ...

۴ماه جفت هستن ولی چجوری جداشون کنم حالا نمیشه ک 

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
به اسم مولدخریدی

مولد چی هس ن  یعنی باید جداشون کنم؟؟حرف میزنم باهاشون با دقت گوش میکنن ولی نمیدونم دیگه😁