2777
2789
عنوان

بد قدم

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 21 پست
چقد کوته فکرن  از  بعد عید همه یکی یه. دور مریض شدیم  مشکلات پیش میاد چه ربطی داره&n ...

نمیدونم همه از چشم من میبینن جوری ک میخام ترم تابستونم بردارم ک نبینمشون ی موقع خدایی نکرده اتفاق بد بیوفته براشون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا اگه اونا به طعنه میگن تو به رو خودت نیار و بهشون رو نده من چی بگم که با یه مشت بی شعور طرفم وقتی اومدن خواستگاری من خواهرشون تومور داشت حتی روز بله برون ما وقت دکتر داشت و زود رفت حالا بعد از عقد ما بعد ۶ ماه فوت شدن و اونا گفتن از پا و قدم عروسیمون بوده وقتی شوهرم تو بحث بهم گفت چنان عکس العملی نشون دادم که دیگه یادش رفت که یه بار دیگه بخواد تکرار کنه خونوادشم که میگفتن تو دهنشون میزد کلا بعضیا بی شعورن حالا شوهر خواهرش تا اومد خواستگاری پدر شوهرم سکته کرد مرد ولی نگفتن از قدم او بوده ولی من به شوهرم گفتم 

اعتقاد دارت ولی نه در حدی که باید پاسخگوس سلامت عموی نامزد هم باشی دیگه شعاعش تا فامیل نمیره 

دیگ اینجوری ک داره پیش میره همش اتفاق بد میوفته همه دارن باور میکنن ک واقعا پا قدم من بده