سلام دوستان من آزمایش بتا دادم پنجشنبه ۲۸.۵ اومد بعد اون سه روز چک بیبی زدم مثبت بود که امروز صب یکیشو زدم پر رنگ بود امروز روز موعود پریودمه سینه درد دارم فقط امکانش هس پریود بشم سینه درد منو به شک میندازه
امروز دوباره میرم آزمایش ببینم بالا اومده بعد میرم حتما
به نظرم حساس نباش گلم مطمئن باش بالا اومده. دکترت رو انتخاب کن چون خود دکترت دوباره هم ازت آزمایش بتا میخواد هم یکسری آزمایش دیگه مینویسه. این طوری نیاز نیست چند بار خون بدی.
امروز دوباره میرم آزمایش ببینم بالا اومده بعد میرم حتما
الکی آزمایش نده بالا میره برو پیش متخصص زنان برات آزمایش چکاب و سونو قلب بنویسه٫ مبارکه
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
به نظرم حساس نباش گلم مطمئن باش بالا اومده. دکترت رو انتخاب کن چون خود دکترت دوباره هم ازت آزمایش بت ...
نمیدونم چرا بارم نمیشه میترسم دوباره اشتباهی بوده باشه و حامله نباشم چن ماه که با جواب منفی بیبی چک رو به رو شوم این ماه نمیخواستم بخرم که بخاطر آزمایشم که ۲۸.۵ اومد خریدم
😐والا خو این بتا معلومه لقاح دیر انجام شده ،هیچی معلوم نیست 🤷اول باید ببینی مرتب بالا میره ...
هفت صبحه چشمات خوب ندیده چی نوشتم پریدی وسط برای خودت حرف میزنی من گفتم بره دکتر که سونو قلب بنویسه نه اینکه انجام بده 😒😒😒😒
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است