2777
2789
عنوان

پیشنهاد رل

| مشاهده متن کامل بحث + 49 بازدید | 43 پست
😳😳😳😳😳😳 الکی یا خدا.....نینی سایت دیگه هیچ وقت نینی سایت قدیم نمیشه...‌

دیگه نمیشه به هیچ کس اعتماد کرد ... 

مریض زیاد شده !! 

من خودم با دخترای سایت خیلی رفیقم ، تو تاپیک ها صحبت میکنیم ولی  بین اونا هم آدم سالم و نرمال کم پیدا میشه 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعضیاشونم که جنسیتو میزنن زن بیشعوراا

امیر عباس هم ؟!🤣🤣 

اینکه خیلی خودشو موجه نشون میده تو سایت 😑

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

دیگه نمیشه به هیچ کس اعتماد کرد ...  مریض زیاد شده !!  من خودم با دخترای سایت خیلی رفیقم ...

من اون دفعه یک تایپک زدم ، گفتم اون اقایونی که بهتون درخواست دوستی میدن تگ کنید ، بعدش زیرشم هم نینی یارهارو تگ کنید ، تاتعلیق بشن....

ولی تایپک تعطیل شد....

یه آب زیرکاهیه مرتیکه🚶😏

تو یه تاپیک بحث معیار همسر آینده بود 

می‌گفت زن چادری و با حیا !! 

خب لعنتی ، تو خودت حیا داری ،که اومدی سایت بارداری 😏

ابروشونو ببر کارت درسته😂😂

😂😂😂عکس داشتن عکسشونم میزاشتم 

ولی ی سوال دیگه مثلا طرف گذاشته گوشیم مشکل داره یه ربات نوشته منم این مشکلو داشتم به فلان دکتر مراجعه کردم فاز این ربات ها چیه🤣🤣

من اون دفعه یک تایپک زدم ، گفتم اون اقایونی که بهتون درخواست دوستی میدن تگ کنید ، بعدش زیرشم هم نینی ...

ماشاالله اونقدر زیادن ، گزارش میزنن تعطیل میشه 

خدا نسل شونو منقرض کنه 😑✋🏻 

سلام منم تازه اومدم نینی سایت چطوری هردفعه برم کاربری خودم ؟

باید ذخیره کنی ، شماره و رمز کاربری تو