2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت با سونو گرافی آن تی

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 34 پست

@مادرزنم سلام عزیزم این دوستمون هم خیلی دوست داره زودتر جنسیت بچه شو بدونه 😍

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 11هفته 4 روزم. بنظرت همینجوری برم سونو قبول میکنن یا باید نسخه پزشک باشه

اگه پزشک بنویسه بیمه یکم تعلق میگیره برا من خودم رفتم قبول کرد و تعرفه آزاد شد

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲
بله به نظر من دخمله یه دخمل دماغ عروسکی سنو انتی دخترم دماغش بزرگ نشون داد بخدا بزرگه🤣

وایی عزیزززم😍😍😍😍😍پس دماغش کوچولوعه

تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻
اگه پزشک بنویسه بیمه یکم تعلق میگیره برا من خودم رفتم قبول کرد و تعرفه آزاد شد

من بهداشت میرم. اونجا گفت دیگه نمیتونم سونو انتی بنویسم گفتن نباید بنویسین  نمی‌دونم چرا ..گفتم دیگه نرم دکتر همینجوری برم سونو گرافی

👨‍👩‍👦
من 11هفته 4 روزم. بنظرت همینجوری برم سونو قبول میکنن یا باید نسخه پزشک باشه

همینجوری هم قبول میکنند آخه اصلا با بیمه قرار داد نداشت باید بگی سونو ان تی میخوام

تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻
من بهداشت میرم. اونجا گفت دیگه نمیتونم سونو انتی بنویسم گفتن نباید بنویسین  نمی‌دونم چرا ..گفتم ...

برو خوب 

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲
ببین دیدی پایین بین پا روبه جلو  برا پسر روبه بالاس

اهان اره الان متوجه شدم عزیزم 

باشه عزیزم مرسی. 😘 یدونه هم آزمایش نوشته شما انجام دادی ؟

بله عزیز دلم اونو فکر کنم نیاز به نسخه پزشک داشته باشه

اینو نسخه دارم 11هفته 4 روزم دیر نشده واسه آزمایش. باید ناشتا باشم؟

نه ناشتا لازم‌نیست اول میری سونوگرافی بعد با برگه سونو میری آزمایشگاه نباید بین سونو و آزمایش بیشتر از ۲۴ساعت فاصله باشه 

اینو نسخه دارم 11هفته 4 روزم دیر نشده واسه آزمایش. باید ناشتا باشم؟

تآ ۱۳هفته و ۶روز جا داره

نه ناشتا لازم‌نیست اول میری سونوگرافی بعد با برگه سونو میری آزمایشگاه نباید بین سونو و آزمایش بیشتر ...

این نگفت به من سونو برو فقط گفت آزمایش 

ازمایشم شامل.گروه خونی.  پلاکت 

کشت وکامل ادرار  اینجور چیزاس فقط گفت آزمایش اسمی از سونو نیاورد

👨‍👩‍👦