2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام کاربر گرامی آن شالله با قدم نو رسیدتون مشکلاتتون کمتر میشه حس میکنم آقاتون پرخاشگر و عصبی هست ی ...

وای چقد دقیق بهم گفتید دقیقا خودمم حس میکنم تحریکش میکنند اما نمیتونم بفهمم کی. چون بیخود دچار دغدغه شده و بله دقیقا پرخاشگری بی مورد می‌کنه. چشم حتما از این به بعد بیشتر به دلش راه میام. ممنون خداروشکر که با اومدن بچه دومم زندگیم بهتر میشه‌. خیر ببینید ممنونم

از اینکه پسرامو دارم خیلی خوشحالم. عشق اول هر پسری مادرشه

یه دختر ارومی درونگرایی از حاشیه خوشت نمیاد مردم جذبت میشن بخاطر وایب خوبی که میدی حس میکنم پسرا ...

سلام عزیزم، ببخشید آخر ازدواح جاریم با برادر شوهرم چی میشه ، خوشبخت میشن؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد

سلام.من برزخ و اون دنیا رفتم و خیلی چیزای غیر عادی که بقیه نمیبینن دیدم و میبینم.میخواستم تبادل نظر کنیم با کسی که مثل خودمه.اگه هست درخواست اد بده.ممنون

فقط خدای مهربون
سلام کاربر گرامی آن شالله با قدم نو رسیدتون مشکلاتتون کمتر میشه حس میکنم آقاتون پرخاشگر و عصبی هست ی ...

ککی ازدواج میکنم توروخداجواب بده 

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
حس ششم هستم هر کس دوست داشت میتونه سوال بپرسه زمانم آزاد شد جواب میدم .. فقط در حد یک سوال هر کاربر ...

ببخشید من میخام فردا به دیدن کسی برم حس میکنید رفتارش چطور خواهد بود؟بعدش ممکنه بهم پیام بده؟؟؟

وای چقد دقیق بهم گفتید دقیقا خودمم حس میکنم تحریکش میکنند اما نمیتونم بفهمم کی. چون بیخود دچار دغدغه ...

خواهش میکنم موفق باشید 

(( کاربر آقا ))  و روزی که آدمها یکبار برای همیشه از چشمانت می افتند ، مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک هست یا چقدر دور ، مهم این است که تو تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت و این آغاز یک راه طولانیست ...
 خواهش میکنم موفق باشید 

خبری که دوست دارم بشنوم چند روز اینده میشنوم؟برنامه ای که ریختم میشه

حسی که بهش دارم بهم داره؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته